با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

ویزای سرمایه گذاری ۵ میلیون دلاری

//ویزای سرمایه گذاری ۵ میلیون دلاری
ویزای سرمایه گذاری ۵ میلیون دلاری

ویزای سرمایه گذاری ۵ میلیون دلاری

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

یکی دیگر از راه های سرمایه گذاری در استرالیا و کسب اقامت موقت ۴ ساله و پس از آن اقامت دائم ویزای سرمایه گذاری ۵ میلیون دلاری  ۱۸۸C می باشد. متقاضی مبلغ ۵ میلیون دلار استرالیا سرمایه گذاری انجام می دهد و بعد از ۴ سال ویزای اقامت  دائم را دریافت می کند. افراد متقاضی ویزای سرمایه گذاری ۵ میلیون دلاری می توانند همسر و فرزندان وابسته به خود را نیز همراه خود به استرالیا بیاورند. همچنین متقاضی ویزای سرمایه گذاری ۵ میلیون دلاری استرالیا  می تواند تا ۲ بار هر بار به مدت ۲ سال ویزای خود را تمدید کنند. در این ویزا داشتن گردش حساب قبلی شرط نمی باشد.

شرایط لازم برای دریافت ویزای سرمایه گذاری مهم استرالیا

  • این ویزا شرایط خاص برای سن و امتیاز شماری و سابقه بیزینسی قبلی ندارد.
  • حداقل زبان انگلیسی موردنیاز آیلتس ۴.۵ می باشد.
  • نیاز به نشان دادن دارایی نیست و داشتن مبلغ ۵ میلیون کفایت می کند.
  • دولت استرالیا تضمینی برای سود کردن شما ندارد و ممکن است سرمایه شما با ضرر مواجه شود و حق اعتراض ندارید.
  • تمامی سرمایه فوق می تواند با شراکت همسر شما باشد، حتی سرمایه گذاری می تواند توسط همسر شما باشد.
  • امکان تبدیل ویزای فوق به اقامت دائم بعد از ۴ سال موجود می باشد. همچنین می توانید ویزای فوق را پس از ۳ سال، برای مدت ۲ سال (دوبار) تمدید کنید. یعنی ۴ سال دیگر با تمدید متوالی در استرالیا بمانید تا شرایط لازم برای اقامت دائم را فراهم کنید.
  • بعد از اینکه ۴ سال سرمایه خود را نگه داشتید، می توانید برای اقامت دائم درخواست بدهید.
  • هرسال ۴۰ روز (یا ۱۶۰ روز در ۴ سال) باید در استرالیا حضور داشته باشید. البته به جای متقاضی اصلی می تواند همسر او سالانه ۱۸۰ روز (یا ۷۲۰ روز در۴ سال) در استرالیا باشد.

نحوه اقدام

جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری ۵ میلیون دلاری استرالیا ابتدا باید دعوت نامه دریافت کنید و سپس مبلغ فوق را به مدت ۴ سال جهت سرمایه گذاری در استرالیا بلوکه کنید.

هزینه و مدت زمان دریافت ویزای نوآوری تجاری استرالیا

مدت زمان دریافت ویزای فوق بین ۴ ماه تا ۱۶ ماه می باشد که بستگی به شرایط متقاضی و اداره مهاجرت استرالیا و ایالت مربوطه دارد. هزینه های قانونی که باید به دولت استرالیا پرداخت شوند عبارتند از:

متقاضی اصلی: ۷۱۵۰ دلار استرالیا
نفر همراه: ۳۵۷۵ دلار استرالیا
فرزندان هر کدام: ۱۷۹۰ دلار استرالیا

هزینه های فوق شامل هزینه وکیل نمی باشد و می بایست مستقیما به دولت استرالیا پرداخت شود.

سرانجام ویزای سرمایه گذاری مهم ۵ میلیون دلاری

دریافت اقامت دائم

بعد از اینکه ۴ سال سرمایه خود را بلوکه کردید می توانید برای دریافت ویزای اقامت دائم درخواست خود را ارسال نمایید. خود متقاضی و یا همسر متقاضی (درحالتی که از متقاضی جداشده باشد و یا متقاضی فوت شده باشد) می توانند برای ویزای دائم اقدام کنند. متقاضی اصلی می بایستی به صورت مجموع ۱۶۰ روز در طول ۴ سال (میانگین سالی ۴۰ روز) در استرالیا زندگی کرده باشد. البته همسر متقاضی می تواند به جای خود متقاضی این دوره را بگذراند. همسرمتقاضی می تواند ۷۲۰ روز درطول چهارسال (میانگین ۱۸۰ روز در سال) در استرالیا بماند تا نیازی به ماندن متقاضی اصلی نباشد.

تمدید ویزا

اگرشرایط لازم برای دریافت اقامت دائم را نداشتید، ویزای سرمایه گذاری ۵ میلیون دلاری را می توانید تا ۲ بار هرکدام به مدت ۲ سال تمدید کنید تا بتوانید شرایط لازم برای دریافت اقامت دائم را فراهم نمائید. شرایط تمدید به شرح زیر می باشد:

  • ۳ سال از ویزای ۱۸۸ شما گذشته باشد.
  • از ایالت یا استان دعوت نامه مجدد بگیرید.
  • مدرک زبان مجدد نیازی نیست.
  • سرمایه گذاری ۵ میلیون دلاری خود را به صورت مداوم داشته اید.(حداقل ۲ سال)
  • نوع سرمایه گذاری شما در لیست سرمایه گذاری هایی باشد که امکان تمدید برای آها وجود دارد.
فرم هوشمند ارزیابی ویزای سرمایه گذاری

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای سرمایه گذاری
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL