ویزای کاری استرالیا ۱۸۶

ویزای کاری استرالیا ۱۸۶1396/1/24 16:45:39

اقامت استرالیا از طریق ویزای کاری ۱۸۶

ویزای 186 استرالیا
ویزای کاری استرالیا با ویزای مهارتی فرق دارد. برای گرفتن ویزای کاری استرالیا باید کارفرمایی از استرالیا اسپانسر شما باشد اما ویزای مهارتی استرالیا یا همان ویزای تخصص استرالیا از طریق سیستم امتیاز شماری بوده و نیازی به اسپانسر ندارد.

معرفی کوتاه

ویزای کاری 186 ویزای اقامت دائم است.  دارا بودن درخواست کار رسمی از کارفرمای استرالیایی برای اقدام از طریق این ویزا الزامی می باشد.

ویزای 186 به سه روش قابل دریافت می باشد. در تمامی این روش ها ابتدا کارفرما شخص مورد نظر رامعرفی نموده (درخواست شغلی) و پس از تایید دولت استرالیا، شخص می تواند جهت دریافت ویزا اقدام نماید.

  1. تبدیل ویزای 457 کاری به 186 اقامت دائم 186 توسط کارفرما (Temporary transition stream)

اشخاصی که دارای ویزای 457 هستند و دو تا سه سال از ویزای آنها می گذرد در صورت رضایت کارفرما و احراز شرایط، با درخواست کارفرما ویزای آنها از 457 به ویزای اقامت 186 تبدیل می شود.

  1. دریافت ویزای اقامت 186 به صورت مستقیم (Direct entry stream)

به صورتی که با درخواست کارتوسط کارفرمای استرالیایی و احراز شرایط، ویزای اقامت دایم 186 دریافت می گردد.

  1. روش توافقی (The agreement stream)

این روش معمول نمی باشد. سن متقاضی می بایست زیر ۵۰ سال باشد.

هزینه و مدت زمان دریافت ویزا

هزینه ویزای ۱۸۶ برای متقاضی اصلی ۳۶۷۰ دلار استرالیا می باشد. مدت زمان دریافت ویزا بین ۸ تا ۱۲ ماه است.

  • از دادن هرگونه وجه نقد به کارفرما جهت دریافت نامه کاری جهت ویزای 457 به شدت دوری کنید چرا که تبعات سنگینی هم برای شما و هم برای کارفرما خواهد داشت. این جریمه می تواند از جریمه مالی تا کنسل کردن ویزا و زندان باشد.
  • نامه ی درخواست کار صرفا یک “نامه” نیست، بلکه تعهدات بسیاری برای کارفرما ایجاد می کند، لذا صدور این نامه به صورت صوری برای کارفرما امکان پذیر نیست. حتی در مواردی که کارفرمای شما از اقوام درجه 1 باشد بازهم صدور نامه برای کارفرما کار راحتی نمی باشد.چرا که با صدور نامه هزینه و موارد اداری زیادی را می بایست انجام دهد.

 

ویزای اقامت کاری 186 باروش تبدیل از ۴۵۷ (Temporary transition stream)

ویزای اقامت 186 از روش تبدیل بدین صورت است که ابتدا شخص با ویزای کاری 457 وارد استرالیا می شود و بعد از مدت 2 تا 3 سال امکان تبدیل ویزای 457 کاری به ویزای 186 اقامت وجود دارد.

الزامات ویزای کار ۱۸۶ استرالیا با روش تبدیل از ویزای ۴۵۷

  •  حداکثر سن متقاضی 50 سال می باشد به غیر از دانشمندان و محققین.
  • نمره زبان مورد نیاز در این روش IELTS ۶ می باشد با مینیمم ۶ در هر مهارت و یا نمره زبان معادل
  • احتیاجی به Assessment skill یا ارزیابی مدارک وجود ندارد زیرا شما حداقل ۲ سال در رشته خود مشغول به فعالیت بوده اید.
  • کارفرما می بایست سالانه تست های Training benchmark را انجام داده باشد.
  • رشته باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد. به طور کلی رشته شما می بایست همان رشته قبلی که با ویزای 457 در آن فعالیت می کردید باشد.
  • کارفرما می بایست به شخص مورد نظر برابر شهروند یا مقیم استرالیا حقوق پرداخت کند.
  • کارفرمای قبلی برای درخواست ویزای جدید نباید تغییر کند و می بایست با شما قرارداد 2 ساله امضا کند.

ویزای اقامت کاری 186 با روش مستقیم (Direct entry stream)

با درخواست کاری از کارفرمای استرالیایی و احراز الزامات این ویزا شما می توانید اقامت دائم استرالیا را به صورت مستقیم دریافت نمائید. ابتدا کارفرما شخص مورد نظر را معرفی کرده، و پس از تایید دولت استرالیا شخص جهت دریافت ویزا اقدام می نماید.

الزامات ویزای کار ۱۸۶ استرالیا با روش مستقیم

  • رشته باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد.
  • احتیاج به ارزیابی مدارک می باشد.
  • نمره زبان مورد نیاز در این روش IELTS ۶ می باشد با مینیمم ۶ در هر مهارت و یا نمره زبان معادل
  • سه سال سابقه کار مرتبط الزامی می باشد.
  • سن زیر ۴۵ سال به استثنای محققین و دانشمندان.
  • کارفرما می بایست مشابه شهروند استرالیایی یا مقیم استرالیا به شخص مورد نظرحقوق دهد.
  • کارفرما می بایست با قرارداد 2 ساله شخص را استخدام نماید.
  • کارفرما می باست Training benchmark سالانه انجام دهد.

ویزای 186 به صورت منطقه ای نمی باشد و در تمامی مناطق استرالیا به شرط وجود کارفرما قابل اقدام است.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای کار

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای کار

سوالات متداول

من سطح کافی زبان برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟1396/8/5 18:14:13

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.