ویزای ۱۹۰ استرالیا

ویزای ۱۹۰ استرالیا

اقامت استرالیا از طریق ویزای مهارتی ۱۹۰

ویزای 190 استرالیا

ویدیوی معرفی صفر تا صد ویزای مهارتی استرالیا توسط وکیل رسمی اداره مهاجرت به استرالیا، آقای مصطفی هماپور (کد MARN 1796314):

ویزای اقامت ۱۹۰ استرالیا

ویزای ۱۹۰ استرالیا ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد که از طریق سیستم امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا دریافت می شود. برای این نوع ویزا ها احتیاجی به کارفرما ندارید و از داخل یا خارج استرالیا می توانید اقدام کنید. ویزای ۱۹۰ استرالیا به شما این امکان را می دهد که در استرالیا زندگی کنید، سفرکنید، کارکنید، درس بخوانید و از سایر مزایای اقامت استرالیا مثل بیمه درمانی و مدرسه استفاده کنید. همچنین می توانید همسر و فرزندان خود را نیز با اقامت استرالیا به همراهتان به استرالیا بیاورید.

شرایط اولیه لازم برای دریافت ویزای ۱۹۰ استرالیا

جهت دریافت ویزا ۱۹۰ استرالیا باید:

  • رشته کاری شما در لیست رشته های مورد نیاز استرالیا ۲۰۱۷ باشد.
  • یک ایالت اسپانسر شما شود.
  • مدرک تحصیلی خود را ارزیابی و معادل مدرک استرالیایی کنید.
  • سن شما کمتر از ۴۵ سال باشد.
  • حداقل مدرک آیلتس ۶ یا معادل آن را داشته باشید. مدرک معادل را از اینجا چک کنید.
  • طبق جدول امتیازات ویزای مهارتی  اگر شما حداقل ۵۵ امتیاز بدست آورید با ۵ امتیازی که از طریق اسپانسر شیپ ایالت بدست می آورید به امتیاز ۶۰ می رسید.

مراحل اقدام و دریافت ویزای ۱۹۰استرالیا

مرحله ۱: انتخاب مهارت و رشته از لیست مشاغل جدید استرالیا ۲۰۱۷

انتخاب مهارت مرتبط با تخصص خود را از لیست جدید مشاغل مورد نیاز استرالیا  انتخاب نمائید.

مرحله ۲: امتیاز شماری، آیا شرایط لازم را دارم؟

حداقل امتیاز مهاجرت به استرالیا در حال حاضر ۶۵ امتیاز می باشد. باتوجه به اینکه شما از طریق ویزای ایالتی ۱۹۰(اقامت دائم) اقدام می کنید شما می توانید ۵ امتیاز کمکی از ایالت اسپانسر کننده دریافت کنید. پس شما ۶۰ امتیاز نیاز دارید تا با ۵ امتیاز استان به ۶۵ برسید.

فرم امتیاز شماری هوشمند (کمتر از ۳ دقیقه)

مرحله ۳: ارزیابی مدارک توسط استرالیا

مرحله ارزشیابی مدارک تحصیلی استرالیا یکی از مهمترین مراحل برای دریافت اقامت استرالیا از طریق تخصص می باشد. این مرحله بین یک هفته تا ۴ ماه به طول می انجامد. دقت داشته باشید که اغلب اوقات برای ارزیابی مدرک احتیاج به مدرک زبان دارید. اما بعضی از سازمان ها داشتن مدرک زبان را شرط لازم نمی دانند.

لیست رشته ها به همراه سازمان ارزیابی کننده آنها

 

مرحله ۴: ثبت نام در EOI

بعد از اینکه مدارک شما ارزیابی شد مدارک خود را وارد سیستم EOI می کنید، سیستم EOI با محاسبه امتیاز مهاجرت به استرالیا شما را در نوبت بررسی قرار می دهد. در این مرحله امتیاز شما می بایست حداقل ۶۰ باشد تا منتظر دریافت دعوت نامه از یکی از ایالت ها باشید.

مرحله ۵: درخواست دعوت نامه یا اسپانسرشیپ ایالتی استرالیا

متقاضی می بایست در یکی از ایالت های استرالیا که رشته او در آن است بدنبال درخواست اسپانسر ایالتی باشد تا بتواند ۵ امتیاز کمکی را از دریافت کند.

همچنین می توانید با پرکردن فرم ارزیابی این امکان را به ما بدهید تا با بررسی دقیق تر شرایط شما را برای دریافت اسپانسر ایالتی ۱۹۰ جویا باشیم.


مرحله ۶: دریافت دعوت نامه از سیستم EOI

در این مرحله از مهاجرت به استرالیا شما دعوت نامه ای طی یک ایمیل دریافت می کنید که می بایست ظرف ۶۰ روز برای دریافت ویزا ۱۹۰ اقدام کنید.

(درباره EOI و نحوه ارسال دعوت نامه توسط اداره مهاجرت استرالیا بیشتر بدانیم)

 مرحله ۷: اقدام برای ویزا:

بعد از دریافت دعوت نامه شما ۶۰ روز زمان دارید تا مدارک خود را تکمیل نمائید. تست های پزشکی و پلیس چک نفر اصلی و همراهان در این مرحله انجام می گیرد. بعد از اینکه مدارک خود را تکمیل و ارسال کردید ویزای اقامت دائم ۱۹۰ شما ظرف مدت ۱ تا ۶ ماه صادر می گردد.

ویزای 190 استرالیا

دارندگان ویزای ۱۹۰ استرالیا

بعد از دریافت ویزای ۱۹۰ که اقامت دائم استرالیا است، شما باید قبل از موعد مقرری که افسر پرونده برایتان مشخص می کند به استرالیا سفرکنید تا ویزای شما باطل نشود. بعد از اولین سفر محدودیتی برای رفت و آمد ندارید و میتوانید تا ۵ سال به استرالیا رفت و آمد کنید. شما باید ۲ سال اول زندگی خود را در همان ایالتی باشید که تعهد داده اید ( البته این تعهد اخلاقی است و می توانید با مذاکره با ایالت به ایالت هایی که مد نظرتان هست نقل مکان کنید) و بعد از مدت مقرر می توانید هر ایالتی که تمایل دارید زندگی کنید، البته راه های قانونی وجود دارد که اگر نیاز بود بتوانید بدون ماندن ۲ سال ایالت خود را عوض کنید.

افرادی که از طریق ویزای ۱۹۰ به استرالیا مهاجرت می کنند Permanent Resident نامیده می شوند و می توانند:

  • در استرالیا کار کنند.
  • اگر فرزندی در استرالیا بدنیا بیاورند آن فرزند شرایط گرفتن پاسپورت استرالیا را دارد.
  • در سیستم پزشکی رایگان استرالیا ثبت نام کنند.
  • با گذراندن دوره لازم (۳ سال از ۴ سال) شهروندی استرالیا را بدست آورند.
  • فرزندان خود را به مدرسه های رایگان بفرستند.
  • از وام خرید خانه در استرالیا استفاده کنند.
  • به مدت ۵ سال به داخل و خارج استرالیا سفرکنند و از ویزای اقامت ۱۹۰ خود استفاده کنند.
  • خانواده خود را با دریافت اقامت به استرالیا بیاورند (همسر و فرزندان).
  • برای تحصیلات خود و خانواده خود وام های بلند مدت دریافت کنند.

هزینه های ویزای ۱۹۰ استرالیا

طبق آخرین آمار اداره مهاجرت استرالیا هزینه های دولتی ویزای مهارتی که مشتقیما به اداره مهاجرت استرالیا پرداخت می شود(نه هزینه های وکیل و یا ترجمه مدارک) ویزای مهارتی ۱۹۰ به صورت زیر می باشد:

مبلغ ویزا برای نفر اصلی ۳۷۵۵ دلار استرالیا
مبلغ ویزا برای نفر همراه ۱۸۷۵ دلار استرالیا
مبلغ ویزا برای فرزند(ان) هر کدام ۹۲۰ دلار استرالیا
مبلغ اسپانسرشیپ ایالتی ( بین ۰ تا ۳۰۰ دلار بسته به ایالت)

بسته به سازمان ارزیابی کننده مدارک بین ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار استرالیا نیز مبلغ ارزیابی مدارک متقاضی خواهد بود که مربوط به نفر اصلی است. (اگر نفر همراه احتیاج به ارزیابی مدارک داشت این مبلغ برای ایشان نیز مجزا می بایست پرداخت گردد).

نگران انتقال مبلغ های فوق به استرالیا نباشید، همکاران ما در ویزاپیک از طریق صرافی های مطمین که سالها با آنها همکاری میکنیم مبلغ شما را به حساب اداره مهاجرت واریز می کنند و فیش تسویه را برای شما ارسال می کندد. همچنین می توانید به صورت مستقیم از طریق شرکت ویزاپیک مبلغ را ارسال کنید تا خیالتان از هر جهت راحت باشد.

برخی مدارک لازم برای دریافت ویزای مهارتی ۱۹۰ استرالیا

دقت داشته باشید که صرفا ترجمه ناتی برای مدارک کافی است و احتیاجی به ترجمه همزمان دادگستری و ناتی نمی باشد.

پاسپورت با حداقل ۶ ماه تا ۱ سال اعتبار باقی مانده بفر اصلی و همراهان
کارت ملی نفر اصلی و همراهان
شناسنامه نفر اصلی و همراهان
یک قطعه عکس پاسپورتی جدید نفر اصلی و همراهان
کارت پایان خدمت (آقایان)
مدارک تحصیلی
ریز نمرات همه مقاطع مورد نیاز
رزومه (فرمت رزومه برایتان ارسال می شود)
مدرک زبان انگلیسی نفر اصلی و همراه بالای ۱۸ سال
مدارک سابقه کاری شامل بیمه و فیش حقوقی و گواهی کار و … ( دقت داشته باشید که تهیه سابقه کار بسیار حساس و با اهمیت می باشد و ممکن است به دلیل نا آگاهی از قوانین جدید با کوچکترین اشتباهی پرونده را در معرض ریجکت شدن قرار دهید)

سرانجام ویزای ۱۹۰

برخی افراد توجهی به محدودیت ۲ ساله این ویزا ندارند و هر ایالتی که علاقه داشته باشند را برای زندگی انتخاب می کنند، البته بهتر است که این کار با اطلاع به ایالت  انجام شود.

ویزای اقامت ۱۹۰ استرالیا ویزای دائم می باشد اما شما برای مدت ۵ سال اجازه پرواز دارید، شما می توانید در طول این ۵ سال که اجازه رفت و آمد دارید می توانید شرایط شهروندی استرالیا را بدست آورید. بدین صورت که از روز اول که به استرالیا مهاجرت می کنید، ۳ سال از ۴ سال را در استرالیا باشید. با این شرط که سال آخر، فقط ۳ ماه خارج از استرالیا باشید. هر یک از اعضای خانواده به صورت مجزا می بایست اقامت خود را در استرالیا برای دریافت سیتیزن شیپ استرالیا انجام دهد.

اگر نتوانید سیتیزن شیپ استرالیا را دریافت نمائید، یعنی کمتر از ۳ سال از ۴ سال  در استرالیا ماندید، باید به فکر تمدید اجازه پرواز خود باشید ، ویزای بازگشت به استرالیا را دریافت کنید.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهاجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
چرا ویزای ۱۹۰ با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.