چگونگی ارائه واحد های هر ترم در دانشگاه های استرالیا

///چگونگی ارائه واحد های هر ترم در دانشگاه های استرالیا
چگونگی ارائه واحد های هر ترم در دانشگاه های استرالیا

چگونگی ارائه واحد های هر ترم در دانشگاه های استرالیا

چگونگی ارائه واحدهای هر ترم در دانشگاه های استرالیا با دانشگاه های ایران متفاوت است و گاها دانشجو را دچار سردرگمی خواهد کرد. در این صفحه سعی داریم توضیحاتی درباره این واحد ها و نکات پیرامون آن داشته باشیم.

مدت زمان هر ترم (نیم سال تحصیلی) در استرالیا بین ۴ تا ۴٫۵ ماه می باشد. در دوره های فول تایم در هر ترم به طور معمول ۴ عنوان درس یا سابجکت (Subject) به دانشجو ارائه می شود و یا دانشجو انتخاب می کند. هر کدام از این سابجکت ها معادل ۶ واحد درسی محسوب می شوند.

واحد درسی را معمولا Unit of credit یا UOC می نامند. به طور معمول در هر ترم ۲۴ واحد به دانشجو ارائه می شود. برای مثال در دوره کارشناسی ارشد آموزش محور، سه ترم متوالی هر ترم ۴ سابجکت به دانشجو ارائه می شود. بنابراین مجموعا ۱۴ سابجکت (معادل ۸۴ واحد) و یک پروژه (معادل ۱۲ واحد) به دانشجو ارائه می شود که مجموعا ۹۶ واحد درسی (UOC) خواهد شد.

به طور خلاصه دوره کارشناسی ارشد آموزش محور (Coursework) به طور معمول در اکثر دانشگاه های استرالیا به این صورت خواهد شد:

ترم اول: ۴ سابجکت یا عنوان درسی معادل ۲۴ واحد

ترم دوم: ۴ سابجکت یا عنوان درسی معادل ۲۴ واحد

ترم سوم: ۴ سابجکت یا عنوان درسی معادل ۲۴ واحد

ترم چهار: ۲ سابجکت درسی (معادل ۱۲ واحد) و یک پروژه (معادل ۱۲ واحد)

گاهی اوقات در وب سایت های دانشگاه ها از کلمه Credit point استفاده می شود. دقت داشته باشید که Credit point با Unit of credit تفاوت دارد. Unit of credit یا UOC به معنای واحد درسی است که قبلا اشاره کردیم. اما Credit point که چندان هم مورد استفاده عرف نیست به نوعی نشان دهنده میزان ساعاتی هست که باید روی هرSubject یا عنوان درسی گذاشته شود.

این ساعات شامل حضور در کلاس و مطالعه و تمرین هایی است که باید فرستاده شوند. به طور کلی بین Subject و Credit point معیار مشخص و خاصی وجود ندارد و بستگی به حجم سابجکت، Credit point آن مشخص می شود. اگر بخواهیم به یک معیار استاندارد برای credit point اشاره کنیم هر سابجکت معادل ۱۲٫۵ عدد Credit point می باشد.

بنابراین در هر ترم که ۴ سابجکت ارائه می شود معادل ۵۰ عدد Credit point محسوب می شود. پس به طور معمول هر دانشجو سالانه ۱۰۰ عدد Credit point دریافت می کند.

به طور معمول یک فوق لیسانس ۲ ساله حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ عدد Credit point محسوب می شود. مقطع لیسانس بین ۳۶۰ تا ۴۸۰ تا credit point است.

به طور خلاصه می توان به جدول زیر اشاره کرد:

عنوان درسی تعداد واحد امتیاز
۱ subject ۶ UOC ۱۲٫۵ credit point
۴ subjects ۲۴ UOC ۵۰ credit point
۸ subjects ۴۸ UOC ۱۰۰ credit point

پس به طور کلی هر سال ۸ عنوان درسی یا سابجکت معادل ۴۸ واحد یا UOC و معادل ۱۰۰ امتیاز یا Credit point به دانشجو ارائه می شود.

توجه: هر پروژه معادل ۱۲ واحد درسی (UOC) و یا ۲ عنوان درسی محسوب می شود.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی

فرم ارزیابی تحصیلی رایگان (۳ دقیقه)

جهت بررسی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ مشاور رسمی اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا QAEC و وکیل رسمی MARA باشید. کارشناسان ویزاپیک با توجه به شرایط و الویت های شما بهترین و سریعترین راهکار را برای شما لحاظ می کنند.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

بنظر شما بهترین کاری که می توان همزمان با ویزای ۴۸۵ انجام داد چیست؟

چون این ویزا موقت می باشد باید بتوانید شرایط خو را جهت کسب ویزاهای اقامتی بهبود دهید. سابقه کار در استرالیا، گذراندن سال حرفه ای Proffesional year و گذراندن دوره ناتی می توانند بهترین انتخاب برای این مدت باشند. همچنین تحصیل در مناطق کم جمعیت برای افرادی که کسری امتیاز دارند نیز می تواند گزینه مناسبی برای این زمان باشد.

آیا همزمان با ویزای ۴۸۵ می توانم برای ویزاهای اقامتی اقدام کنم؟

بلی. هر زمان که به امتیاز لازم جهت کسب ویزاهای مهارتی رسیدید می توانید اقدام کنید. اگر مدت ویزای ۴۸۵ تمام شد ولی هنوز ویزای مهارتی شما صادر نشده بود، به شما ویزای bridge تعلق می گیرد که می توانید به واسطه آن در خاک استرالیا بمانید تا ویزای مهارتی شما صادر شود.

آیا با ویزای ۴۸۵ اجازه کار دارم؟

با ویزای ۴۸۵ اجازه کار نا محدود در استرالیا خواهید داشت. این کار می تواند مرتبط به رشته یا در رشته نا مرتبط باشد.