با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

ویزای بیزینس برای افراد خاص ۱۳۲

//ویزای بیزینس برای افراد خاص ۱۳۲
ویزای بیزینس برای افراد خاص ۱۳۲

ویزای بیزینس برای افراد خاص ۱۳۲

ویزای بیزینس استرالیا

معرفی کوتاه

ویزای بیزینس ۱۳۲ ویزای اقامت دائم استرالیا است که از طریق این ویزا شما می توانید یک بیزینس در استرالیا راه اندازی کنید و یا بیزینسی که موجود است را گسترش دهید.

این ویزا از دو روش قابل دریافت است برای هر دو روش شما بایستی از ایالت یا استانی دعوت نامه دریافت کنید و تعهد بدهید که با ورود به استرالیا به صورت کامل روی ایده خود کار کرده و آن را مدیریت می کنید.

  1. حالت اول برای افرادی که سهم در بیزینس های بسیار بزرگ دارند
  • مجموع دارایی شخصی و بیزینسی شما حداقل ۱٫۵ میلیون دلار استرالیا باشد که قابلیت انتقال به استرالیا در مدت ۲ سال را داشته باشید.
  • حداقل در ۲ سال از ۴ سال گذشته بیزینس شما سالانه ۳ میلیون دلار گردش حساب داشته باشد.
  • حداقل در ۲ سال از ۴ سال گذشته دارایی خالص شما در بیزینس ۴۰۰٫۰۰۰ دلار استرالیا بوده باشد و یا ۱۰ درصد از سهام یک شرکت سهامی عام را داشته باشید.
  • اگر صاحب بیزینسی هستید که کمتر از ۴۰۰٫۰۰۰ دلاراسترالیا گردش مالی سالانه دارد، حداقل ۵۱ درصد سهام برای شما باشد.
  • اگر صاحب بیزینسی هستید که بیشتر از۴۰۰٫۰۰۰ دلار استرالیا گردش مالی سالانه دارد، حداقل ۳۰ درصد سهام برای شما باشد.
  • اگر صاحب بیزینسی هستید که سهامی عام است، حداقل ۱۰ درصد سهام برای شما باشد.
  • سن شما کمتر از ۵۵ باشد (مورد استثنا وجود دارد بسته به ایالت یا استان).
  • می توانید خانواده خود را به همراه خود به استرالیا بیاورید.
  1. حالت دوم برای افرادی است که ایده ی خاصی دارند و می توانند از شرکت های خاص عضو َAVCAL مبلغ ۱ میلیون دلار استرالیا سرمایه دریافت کنند تا ایده ی خود را گسترش و به نوعی شراکت کنند.
  • در این حالت برای متقاضی شرط خاصی وجود ندارد و می تواند با ایده ی شخصی خود وارد استرالیا شده و با شرکت تجاری خود بیزینس راه اندازی کند.
  • می تواند خانواده خود را به همراه خود به استرالیا بیاورد.

هزینه و مدت زمان دریافت ویزای بیزینس ۱۳۲

مدت زمان دریافت ویزای فوق بین ۴ ماه تا ۱۶ ماه می باشد که بستگی به شرایط متقاضی و اداره مهاجرت استرالیا و ایالت مربوطه دارد. هزینه های قانونی که باید به دولت استرالیا پرداخت شوند عبارتند از:

متقاضی اصلی: ۷۱۳۰ دلار استرالیا
نفر همراه: ۳۵۶۵ دلار استرالیا
فرزندان هر کدام: ۱۷۸۰ دلار استرالیا

هزینه های فوق شامل هزینه وکیل نمی باشد و می بایست مستقیما به دولت استرالیا پرداخت شود.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای سرمایه گذاری

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای سرمایه گذاری
تماس با ما

سوالات متداول

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL