ویزای کار استرالیا (با درخواست شغلی از کارفرما)

/ویزای کار استرالیا (با درخواست شغلی از کارفرما)
ویزای کار استرالیا (با درخواست شغلی از کارفرما)1396/1/24 9:50:52

انواع ویزا و اقامت از طریق ویزای کار استرالیا

ویزای کار استرالیا

ویزای کار در استرالیا یکی از پرطرفدارترین روش های مهاجرت به استرالیا می باشد. هر ساله حدود ۵۰ هزار نفر از طریق ویزای کاری وارد استرالیا می شوند. برای دریافت ویزای کار استرالیا شما باید از یک کار فرمای استرالیایی درخواست کار داشته باشید. دقت داشته باشید که ویزای کار استرالیا با ویزای اقامت از طریق مهارت و تخصص فرق دارد. ویزای مهارتی نیازی به کارفرمای استرالیایی ندارد و شما می توانید از طریق سیستم امتیاز شماری و کسب امتیازات مربوطه جهت دریافت ویزا اقدام کنید. در حالی که برای دریافت ویزای کاری استرالیا می بایست شخصی که دارای یک بیزینس است برای شما دعوت نامه ارسال کند. ارسال دعوت نامه نیاز به مراحل خاصی دارد که کارفرما می بایست سپری کند.

ویزای کار استرالیا با درخواست شغلی کارفرما شامل 3 دسته می شود که البته معمول ترین آنها ویزای کاری 482 می باشد که سالانه حدود ۵۰ هزار نفر از طریق این ویزا وارد استرالیا می شوند.

  • ویزای 482: ویزایی که با درخواست کاری از کارفرما بوده و امکان 4 سال اقامت را به شما می دهد.(بعد از ۲ سال امکان اقامت دائم نیز وجود دارد).
  • ویزای 186: ویزایی است که با درخواست کاری از کارفرما بوده و به شما امکان اقامت دائم می دهد.
  • ویزای 187: ویزای مناطق کم جمعیت است که با درخواست کاری از کارفرما بوده و به شما امکان اقامت دائم در ایالت مربوطه را می دهد.

ویزای ۴۸۲

ویزای ۴ ساله استرالیا

برای دریافت این ویزا احتیاج به درخواست شغلی از کارفرما دارید.

ویزای ۱۸۶

اقامت دایم استرالیا

برای دریافت این ویزا احتیاج به درخواست شغلی از کارفرما دارید.

ویزای ۱۸۷

اقامت دایم استرالیا

برای دریافت این ویزا احتیاج به درخواست شغلی از کارفرما دارید.

اقامت استرالیا از طریق ویزای کار

به محض اینکه نام ویزای کار استرالیا می آید، بسیاری از افراد دنبال این هستند که کارفرمایی برای آنها درخواست شغلی بفرستد و آنها از طریق آن به استرالیا مهاجرت کنند. در حالی که در عمل این کار بسیار مشکل بنظر می رسد. با توجه به تقلب هایی که در چند سال اخیر برای سو استفاده از ویزای کاری استرالیا شده، اداره مهاجرت استرالیا روی این ویزا حساسیت ویژه ای دارد، و با هر گونه تبانی و امور غیر قانونی به شدا برخورد میکند.
برای واجد شرایط بودن جهت ارسال نامه شغلی، کارفرما می بایست شرکت خود را در سیستم دولت استرالیا ثبت نام کند و ۱ تا ۲ درصد حقوق تمامی پرسنل خود را در سال صرف امور آموزشی پرسنل و یا شرکت ها یا دانشگاه های دیگر، کند. همچنین کارفرما می بایست قبل از ارسال دعوت نامه، فرصت شغلی خود را به افرادی که اقامت استرالیا دارند به نوعی اعلام کند تا اگر نیاز کارفرما با آن افراد برطرف شد، دیگر اجازه استفاده از شخص خارجی ندارد. همچنین افرادی که از طریق ویزای کار وارد استرالیا می شوند، اجازه ندارند برای شخص دیگری غیر از کارفرمای خود کار کنند و در صورتی که موارد قانونی را رعایت نکنند، ویزای آنها کنسل می شود.

 

فرم هوشمند ارزیابی ویزای کار

درخواست مشاوره رایگان

جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای کار

سوالات متداول

من سطح کافی زبان برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟1396/8/5 18:14:13

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.