با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

ویزای ۱۸۹ آقای کیم

آقای کیم با ملیت چین از طریق ویزای دانشجویی وارد استرالیا می شه و شروع به دوره فوق لیسانس می کنه ولی دوره رو بعد از ۲ سال با مدرک فوق لیسانس نمی تونه تموم کنه و به جاش مدرک Graduate Certificate می گیره و بعد از ویزای دانشجویی استرالیا وضعیت خودش رو به ویزای ۴۸۵ تغییر می ده. ویزای ۴۸۵ مخصوص دانشجویانی هست که میان استرالیا و تحصیل می کنن و بعد از تحصیل می تونن از ۱۸ ماه تا ۴ سال (بسته به مقطع تحصیلی) توی استرالیا اقامت کنن تا شرایطشون برای ویزاهای مهارتی آماده بشه. آقای کیم ویزای ۴۸۵ استرالیا رو می گیره و تو ی شرکت کامپیوتری مشغول به کار می شه.

بعد از مدت کوتاهی تصمیم می گیره برای ویزای ۱۸۹ اقدام کنه. ویزای ۱۸۹ ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد.

آقای کیم در کشور چین از سال۲۰۰۲ تا ۲۰۰۴ فوق دیپلم کامپیوتر داشته و از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۲ هم توی یه شرکت چینی مشغول به کار کامپیوتری بوده. وقتی مدارکش رو می فرسته برای ویزای به ACS ، مدرکش رو به همراه ۵ سال سابقه کاری معادل Level 2 ارزیابی می کنن و اون ۵ سال سابقه به نوعی از سوابقش حذف می شه و در نهایت ۱۰ امتیاز از این بابت بدست می یاره.

سن ایشون ۳۶ سال هست و از این بابت هم ۲۵ امتیاز بدست می یاره. در مناطق کم جمعیت استرالیا تحصیل کرده و ۵ امتیاز داره و آزمون ناتی داده اونم ۵ امتیاز و یک سال سابقه کار در استرالیا داره اونم ۵ امتیاز براش می یاره و مجموعا به ۵۰ امتیاز می رسه.

اداره مهاجرت باتوجه به کسری ۱۰ امتیاز پرونده رو ریجکت می کنه و آقای کیم هم به پرونده اعتراض می کنه و اون رو بعد از یک سال به دادگاه استیناف می یاره. توی دادگاه ما سعی کردیم روی دو موضوع کار کنیم تا شرایط امتیاز رو بالا ببریم.

  1. باتوجه به اینکه آقای کیم ۵ سال در چین سابقه کار داشته که اداره ACS اون رو جز ارزیابی مدارک لحاظ کرد و از اون ۵ سال به بعد سابقه کار حساب شد، یعنی ۵ سال از سابقه کار رو به عنوان تجربه برای مدرک لحاظ کرد. اینجا کمی محل اختلاف هست. درسته که در Policy ذکر شده که هر چیز را که اداره ارزیابی مشخص کرد همون ملاک قرار می گیره ولی دستور Policy وحی منزل نیست و الزامی برای اجرای اون از طرف دادگاه وجود نداره.
  2. آقای کیم ۲ سال در استرالیا تحصیل کرده و متاسفانه نتونسته مدرکش رو با فوق لیسانس تموم کنه و به جای فوق لیسانس، مدرک Graduate Certificate گرفته. این مدرک نمی تونه امتیاز لازم (۵ امتیاز) مربوط به Australian study requirement رو بیاره چون باید ۹۶ هفته باشه و ختم به مدرک حداقل Diploma یا بالاتر بشه، توی این کیس این مدرک ختم به Graduate Certificate شده و اداره مهاجرت استرالیا این مدرک رو ملاک قرار نمی ده.

چون با متن قانون تناقض داره. پس ما فقط روی قسمت اول یعنی سابقه ی کار شانسی تجدید نظر داشتیم و همین کارو انجام دادیم.

حالا منتظر خبر دادگاه استیناف هستیم که چه بلایی سر پرونده خواهد آمد. دقت داشته باشید که در ویزاهای اقامتی استرالیا مثل ۱۸۹، ۱۹۰ یا ۴۸۹ اگر درخواست ویزا خارج از استرالیا داده باشه، دیگه حق اعتراضی وجود نداره. در این کیس آقای کیم در خواست اقامت دائم استرالیا رو از داخل استرالیا داده بود و قانون حق اعتراض رو داده.

سه شنبه, ۱۶ آبان ۱۳۹۶|دسته بندی: کیس های حقوقی ویزاپیک در استرالیا|۰ دیدگاه

ارسال دیدگاه

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL