با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی-استانی از نیوساث ولز برای ویزای ۴۸۹ استرالیا

///دریافت اسپانسرشیپ ایالتی-استانی از نیوساث ولز برای ویزای ۴۸۹ استرالیا
دریافت اسپانسرشیپ ایالتی-استانی از نیوساث ولز برای ویزای ۴۸۹ استرالیا

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی-استانی از نیوساث ولز (New South Wales) برای ویزای ۴۸۹ استرالیا

ایالت ویکتوریا استرالیا

دقت داشته باشید که لیست رشته ها و شرایط ایالت ها در استرالیا به طور مرتب بسته به نیاز هر ایالت تغییر می کند و این تغییرات بدون اعلام قبلی انجام می شود لذا ممکن است مطالب این صفحه بروز نباشند. ایالت ها معمولا پرونده هایی که کامل و قوی نباشند براحتی ریجکت می کنند. تنها مرجع قانونی از طرف اداره مهاجرت استرالیا، وکیل MARA می باشد که می تواند با ادارات مهاجرتی مکاتبه و پرونده شما را پیگیری نماید لذا حتما با وکیل MARA خود صحبت کنید و مطمین شوید که پرونده شما بدست ایشان رسیده است.

معرفی کوتاه

ویزای مهارتی یا تخصصی ۴۸۹ استرالیا به شما اجازه می دهد که به مدت ۴ سال در استرالیا بمانید. برای دریافت اسپانسرشیپ ویزای ۴۸۹ متقاضی باید از یکی از مناطق کم جمعیت ایالت نیوساث ولز(NSW) اسپانسرشیپ گرفته باشد. البته اگر فامیلی در این مناطق دارید احتیاجی به اسپانسرشیپ استانی نیست. این ویزا مسیر دریافت اقامت دائم استرالیا را هموار می کند. اگر شما ۲ سال در استان مربوطه زندگی کنید که یک سال آن همراه با کارمرتبط یا غیر مرتبط باشد، بعد از ۲ سال می توانید به راحتی ویزای اقامت دائم را دریافت کنید.

جهت دریافت اسپانسرشیپ ایالت نیوساث ولز برای ویزای ۴۸۹ استرالیا متقاضی باید در سیستم امتیازشماری استرالیا حداقل ۵۰ امتیاز داشته باشد تا با ۱۰ امتیاز کمکی ایالت به امتیاز ۶۰ برسد. البته علاوه بر شرایط اداره مهاجرت استرالیا شرایط متقاضی باید با ایالت NSW و استان مربوطه نیز منطبق باشد.

ایالت نیوساث ولز(NSW) شامل ۷ بخش استانی است که می توانند اسپانسرشیپ استانی (مناطق کم جمعیت) که برای ویزای ۴۸۹ اعلام کنند. رشته متقاضی باید در لیست مشاغل مورد نظر برای هر یک از این مناطق کم جمعیت باشد. دریافت لیست مشاغل برای ویزای ۴۸۹ نیوسات ولز

مناطق کم جمعیت برای اخذ اسپانسرشیپ ۴۸۹

برای دریافت اسپانسرشیپ استان Far South Coast:

سن متقاضی باید زیر ۴۵ سال تمام باشد.
حداقل ۲ سال سابقه کار مورد نیاز است.
رشته متقاضی باید در لیست رشته های این استان باشد.
هزینه اخذ اسپانسرشیپ از این استان ۷۷۰ دلار می باشد.
حداقل آیلتس ۶ مورد نیاز است.
مدت زمان ارزیابی پرونده توسط استان ۳ ماه می باشد.

بعد از دریافت ویزا و مهاجرت به استرالیا متقاضی باید دو سال اول را در یکی از مناطق Shoalhaven یا Eurobodalla یا Bega Valley باشد و یک سال آن را مشغول به کار باشد.

برای دریافت اسپانسرشیپ استان Southern Inland:

سن متقاضی باید زیر ۵۰ سال تمام باشد.
رشته متقاضی باید در لیست رشته های این استان باشد.
هزینه اخذ اسپانسرشیپ از این استان ۷۰۰ دلار می باشد.
حداقل آیلتس ۶ مورد نیاز است.
مدت زمان ارزیابی پرونده توسط استان ۶ هفته می باشد.

بعد از دریافت ویزا و مهاجرت به استرالیا متقاضی باید دو سال اول را در یکی از مناطق Hilltops یا Upper Lachlan یا Wingecarribee یا Yass Valley یا Goulburn Mulwaree یا Queanbeyan-Palerang یا Snowy Monaro زندگی کند و یک سال مشغول به کار باشد.

برای دریافت اسپانسرشیپ این استان:

سن متقاضی باید زیر ۴۵ سال تمام باشد.
رشته متقاضی باید در لیست رشته های این استان باشد.
هزینه اخذ اسپانسرشیپ از این استان ۸۰۰ دلار می باشد.
حداقل آیلتس ۶ مورد نیاز است ( ممکن است با توجه به رشته آیلتس بالاتری مورد نیاز باشد).
مدت زمان ارزیابی پرونده توسط استان ۱ ماه می باشد.
بررسی وضعیت کاری و اشتغال شما در استان بسیار اهمیت دارد.

بعد از دریافت ویزا و مهاجرت به استرالیا متقاضی باید دو سال اول را در یکی از مناطق Tamworth یا Armidale یا Inverell یا Glen Innes یا Gunnedah یا Moree یا Narrabri یا Warialda یا Bingara یا Quirindi یاTenterfield یاGuyra یا سایر مناطق مورد تایید ایالت زندگی کند و ۱ سال مشغول به کار باشد.

برای دریافت اسپانسرشیپ استان Mid North Coast:

سن متقاضی باید زیر ۵۰ سال تمام باشد.
رشته متقاضی باید در لیست رشته های این استان باشد.
هزینه اخذ اسپانسرشیپ از این استان ۷۷۰ دلار می باشد.
حداقل آیلتس ۶ مورد نیاز است.

بعد از دریافت ویزا و مهاجرت به استرالیا متقاضی باید دو سال اول را در یکی از مناطقBellingen and Coffs Harbour یا Greater Taree یا Port Macquarie Hastings یا Kempsey یا Nambucca.

, ,,, .

برای دریافت اسپانسرشیپ این استان:

سن متقاضی باید زیر ۴۵ سال تمام باشد.
رشته متقاضی باید در لیست رشته های این استان باشد.
هزینه اخذ اسپانسرشیپ از این استان ۷۷۰ دلار می باشد.
حداقل آیلتس ۶ مورد نیاز است.
مدت زمان لازم برای دریافت اسپانسر حدود ۳ ماه است.

بعد از دریافت ویزا و مهاجرت به استرالیا متقاضی باید دو سال اول را در یکی از مناطق

shires of Wagga Wagga City, Griffith City, Leeton, Cootamundra, Narrandera, Hay, Gundagai, Tumut, Temora, Lockhart, Junee, Coolamon, Murrumbidgee West Wyalong and Carrathool زندگی کند و یک سال آن را مشغول به کار باشد.

برای دریافت اسپانسرشیپ استان Orana:

سن متقاضی باید زیر ۵۰ سال تمام باشد.
سابقه کار باید حتما مورد ارزیابی سازمان مربوطه قرار گرفته باشد.
رشته متقاضی باید در لیست رشته های این استان باشد.
هزینه اخذ اسپانسرشیپ از این استان ۷۰۰ دلار می باشد.
حداقل آیلتس ۶ مورد نیاز است.

بعد از دریافت ویزا و مهاجرت به استرالیا متقاضی باید دو سال اول را در یکی از مناطق
Bourke, Cobar, Brewarrina, Walgett, Bogan, Warren, Coonamble, Warrum, bungle, Mid-Western Regional, Wellington, Dubbo, Narromine, Gilgandr زندگی کند و ۱ سال کار کند.

برای دریافت اسپانسرشیپ استان Murray:

سن متقاضی باید زیر ۵۰ سال تمام باشد.
سابقه کار حداقل ۱ سال مورد نیاز است ( بعضی رشته ها سابقه بیشتری نیاز دارند و همچنین بعضی رشته ها باید حتما در استرالیا سابقه کار داشته باشند).
رشته متقاضی باید در لیست رشته های این استان باشد.
هزینه اخذ اسپانسرشیپ از این استان ۷۷۰ دلار می باشد.
حداقل آیلتس ۶ مورد نیاز است.
مدت زمان اخذ اسپانسر شیپ ۶ هفته می باشد.

بعد از دریافت ویزا و مهاجرت به استرالیا متقاضی باید دو سال اول را در یکی از مناطق
Albury, Greater Hume, Deniliquin, Balranald, Wakool, Urana, Murray ,Wentworth, Berrigan, Conargo, Corowa, Jerilderie زندگی کند و ۱ سال کار کند.

مراحل اقدام و شرایط دریافت اسپانسر ایالتی ویزای  ۴۸۹ استرالیا

امتیاز متقاضی در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا

مطمین باشید که در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا، حداقل ۵۰ امتیاز دارید تا با ۱۰ امتیاز ایالت، به امتیاز۶۰ برسید.

فرم امتیاز شماری هوشمند (کمتر از ۳ دقیقه)
سن

سن متقاضی باید بین ۱۸ تا ۴۴ سال کامل باشد.

رشته تحصیلی و شغلی

رشته متقاضی باید در لیست رشته های مورد نیاز ایالت NSW برای ویزای ۴۸۹ باشد. در انتخاب رشته با وکیل رسمی اداره مهاجرت استرالیا در ارتباط  باشید.

زبان انگلیسی

جهت اقدام برای دریافت اسپانسرشیپ ایالتی از ایالت New South Wales آیلتس ۶ و یا نمره معادل آن مورد نیاز می باشد. ممکن است هر منطقه به طور مجزا نمره زبان متفاوتی درخواست نماید.

سابقه کار

حداقل سابقه کاری مورد نظر نمی باشد. ممکن است هر منطقه سابقه مورد نظر خود را درخواست نماید.

بعد از دریافت دعوت نامه از ایالت جهت اسپانسرشیپ

موعد مشخصی برای متقاضی در نظر گرفته می شود تا پرونده خود را به ایالت بفرستد. در غیر این صورت دعوت نامه ایالتی باطل می شود.

بعد از دریافت اسپانسرشیپ نیوساث ولز

۶۰ روز زمان دارید تا پرونده را برای اداره مهاجرت استرالیا بفرستید.

بعد از دریافت ویزا

بعد از دریافت ویزا در مهلتی مقرر به استرالیا سفر می کنید. دو سال اول را در مناطق کم جمعیت ایالت NSW سپری می کنید و یک سال از آن را کار می کنید. بعد از آن با دریافت نامه Letter of release می توانید در هر ایالتی که خواستید زندگی کنید. اگر زود تر از دو سال قصد تغییر مکان داشتید حتما با دفتر ما در استرالیا در تماس باشید.

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ از سایر ایالت های استرالیا

دریافت اسپانسر ایالتی برای ویزای ۱۹۰ از (New south wales)

دریافت اسپانسر ایالتی برای ویزای ۱۹۰ از (Australian capital territory)

دریافت اسپانسر ایالتی برای ویزای ۱۹۰ از (Northern territory)

دریافت اسپانسر ایالتی برای ویزای ۱۹۰ از (Tasmania)

دریافت اسپانسر ایالتی برای ویزای ۱۹۰ از (Western Australia)

دریافت اسپانسر ایالتی برای ویزای ۱۹۰ از (South Australia)

جهت دریافت آخرین اطلاعات  درباره دارندگان ویزای ۱۹۰، هزینه های قانونی اقدام برای ویزای ۱۹۰، مدارک لازم برای اقدام ویزای ۱۹۰ استرالیا و اطلاعات جامع نحوه اقدام برای ویزا اینجا را کلیک کنید.

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۴۸۹ از سایر ایالت های استرالیا

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
چرا ویزای ۴۸۹ با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council می باشند.  شما می توانید با امضای قرارداد وارد بسته های ترکیبی شده و از خدمات مشاوره ای ویزاپیک و به طور همزمان از خدمات آموزش زبان موسسات همکار استفاده کنید.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL