با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

مسایل مرتبط دانشجویان داخل استرالیا

//مسایل مرتبط دانشجویان داخل استرالیا
مسایل مرتبط دانشجویان داخل استرالیا

بعد از ورود به استرالیا با ویزای تحصیلی

ورود به استرالیا با ویزای تحصیلی

بعد از اینکه مراحل ویزای تحصیلی استرالیا را دریافت کردید، اگر اسکان موقت گرفته اید، باید در اولین اقدام بعد از ورود به استرالیا بدنبال اسکان دائم خود باشید. برای اسکان دائم می توانید از سایت های خانه یابی و یا آگهی های داخل دانشگاه استفاده کنید. مراجعه به صفحه جستجوی خانه در استرالیا در سایت ویزاپیک و یا صفحه محل اسکان دانشجو در استرالیا می تواند سودمند باشد.

باز کردن حساب بانکی در استرالیا و مراجعه به دانشگاه جهت دریافت کارت دانشجویی از اولین امور مربوطه دانشجو در استرالیا می باشد. همچنین دانشگاه ها معمولا سمینار هایی برای آشنایی شما با محیط ذانشگاه برگزار می کنند که بسیار مفید و سودمند هستند. در این سمینار ها با چگونگی ارائه واحد های هر ترم در دانشگاه های استرالیا و موارد مورد نیاز جهت تحصیل در استرالیا  آشنا می شوید.

نکته ای که بسیار مهم و حیاتی است داشتن اطلاعات درباره شروط ویزای تحصیلی در استرالیا است که روی ویزای دانشجویی صادر شده است. در صورتی که شرط و شروط ویزای تحصیلی خود را در استرالیا رعایت نکنید ویزای شما در معرض کنسلی قرار می گیرد و اگر ویزای شما کنسل شد باید ظرف ۲۸ روز استرالیا را ترک کنید و تا ۳ سال اجازه اقدام مجدد برای هیچ نوع ویزایی ندارید.

اجازه کار دانشجو و همسر در استرالیا نیز قوانین مشخصی دارد. باید دقت کنید که تخطی از ساعات مجاز کاری خود نکنید تا ویزای خود را در معرض کنسلی قرار ندهید. اگر در مقاطع فوق لیسانس تحقیقی و یا دکترا هستید شما و همسرتان اجازه کار آزاد دارید ولی در مواردی غیر از این دو حالت، نمی توانید بیش از ۴۰ ساعت در هر ۲ هفته کار کنید. اگر به دنبال کار در استرالیا بودید می توانید از این صفحه اطلاعات خوبی کسب کنید.

انتقال واحد یا معافیت از واحد شرایط مشخصی دارد که در صورت پذیرش دانشگاه می توانید انجام دهید. بعد از شروع دوره در دانشگاه نمی توانید تغییر دوره یا محل تحصیل داشته باشید، ممکن است بتوانید بعد از ۶ ماه این امور را انجام دهید. همچنین اگر شکایتی از دانشگاه خود داشتید باید طبق اصول درست این مورد را پیگیری کنید. در این صفحه می توانید نحوه شکایت دانشجو در استرالیا را مطالعه کنید.

اگر خواستید خانواده خود را برای دیدار به استرالیا دعوت کنید باید از طریق ویزای توریستی برای خانواده دانشجو اقدام کنید.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی

فرم ارزیابی تحصیلی رایگان (۳ دقیقه)

جهت بررسی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ مشاور رسمی اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا QAEC و وکیل رسمی MARA باشید. کارشناسان ویزاپیک با توجه به شرایط و الویت های شما بهترین و سریعترین راهکار را برای شما لحاظ می کنند.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council می باشند.  شما می توانید با امضای قرارداد وارد بسته های ترکیبی شده و از خدمات مشاوره ای ویزاپیک و به طور همزمان از خدمات آموزش زبان موسسات همکار استفاده کنید.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

آیا در استرالیا مقطع راهنمایی وجود دارد؟

خیر. بعد از مقطع ابتدایی (Primary )، دانش آموزان وارد مقطع متوسطه (Secondary) می شوند.

مدت زمان مقطع متوسطه در استرالیا چقدر است؟

۵  تا ۶ سال

آیا قیم می تواند در استرالیا تحصیل کند؟

تحصیل دانشگاهی تا ۳ ماه مشکلی ندارد. تحصیل زبان آزاد است.

آیا قیم دانش آموز امکان کار کردن در استرالیا را دارد؟

خیر.

 

آیا دانش آموزان قبل از ورود به مدارس استرالیا تعیین سطح می شوند؟

بلی، معمولا بعضی از مدارس تعیین سطح را به صورت اسکایپ و آنلاین انجام می دهند و در غیر اینصورت وقتی وارد استرالیا شوید مدرسه یک ارزیابی انجام داده و سطح دقیق را مشخص می کند. حتما کارنامه مقاطع قبلی را ترجمه شده همراه داشته باشید.

 

آیا قیم دانش آموز در استرالیا می تواند یکی از اقوام دور باشد؟

بلی. مهم این است که شخص موردنظر ساکن استرالیا باشد و آدرسی را اعلام کند.

 

مدت زمان مدرسه ابتدایی در استرالیا چقدر است؟

۶  تا ۷ سال

مدت زمان مقطع آمادگی قبل از مدرسه چقدر است؟

یک سال.

 

مدت زمان پیش دبستانی در استرالیا چقدر است؟

یک سال

 

آیا فرزند من می تواند همزمان با مدرسه، در دوره های فنی و حرفه ای هم شرکت کند؟

بله، تا certificate 4 به شما امکان دریافت مدرک در مدرسه و همزمان با تحصیل داده می شود.

 

من مدرک فوق لیسانس دارم و در حال حاضر در ملبورن زندگی می کنم، آیا می توانم در دوره های VET شرکت کنم؟

بله، اگر دوره ای برایتان مفید بود حتما میتوانید شرکت کنید.

بنده با بورسیه دکترا وارد استرالیا می شوم، آیا دانشگاه هزینه بیمه من را پرداخت می کند؟

ممکن است دانشگاه این هزینه را پرداخت کند و ممکن است هزینه بیمه در بورس شما قرار نگیرد. نوع بورس و اینکه دانشگاه مورد نظر این هزینه را پوشش می دهد یا خیر مهم است.

از کدام شرکت بیمه دانشجویی تهیه کنم؟

شرکت های مختلفی بیمه دانشجویی را انجام می دهند. برای مثال شرکت های bupa, nib, allianz و medibank.

آیا هزینه شرکت های مختلف بیمه گذار با هم تفاوت دارد؟

بلی. شرکت ها به صورت مستقل از هم می باشند و هزینه های آنها با هم یکسان نیست. شما باید با توجه به شرایط خودتان و نوع بیمه ای که انتخاب میکنید بهترین شرکت را انتخاب کنید. البته اگر بیمه خود را ز طریق دانشگاه انجام می دهید احتیاجی به بررسی وجود ندارد.

من ویزای دانشجویی دارم و می خواهم در استرالیا فرزندی داشته باشم آیا با تولد، فرزند من شهروند استرالیا خواهد شد؟

خیر اگر ویزای شما اقامت دائم نباشد و یا شهروند استرالیا نباشید، تولد فرزندتان ایشان را شهروند استرالیا نمی کند.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL