مهاجرت به استرالیا شدنی است یا خیر؟

/مهاجرت به استرالیا شدنی است یا خیر؟

شاید برای بسیاری از افراد این سوال مطرح باشد که آیا با قوانین سخت مهاجرتی که امروزه هر کشوری برای مرزهای خود قرار می دهد مهاجرت به استرالیا برای من شدنی است یا خیر؟ و اگر امکان آن وجود دارد بهترین راه مهاجرت به استرالیا برای من چیست؟ آیا راه بسیار سریعی برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد که بتوانم بدون هزینه و حتی یادگیری زبان انگلیسی به استرالیا بروم؟

به طور کلی اگر بخواهیم جواب این سوال را در یک جمله بدهیم باید بگوییم که مسیر مهاجرت به استرالیا (در اینجا میتوانید توضیحات جامع در مورد ویزایهای استرالیا را بخوانید) باز بوده و امکان مهاجرت به این کشور پیشرفته وجود دارد. اما اگر بخواهیم این جمله را بسط دهیم که همه افراد امکان مهاجرت دارند اینجا به مسیر اشتباهی رفته ایم. استرالیا درب های خود را بروی مهاجرین باز گذاشته است و برای این امر انواع متنوعی از ویزاها وجود دارند که هر شخص بسته به شرایط خودش می تواند از یک یا تعدادی از این مسیرهای مهاجرتی استفاده نماید. گفته می شود که حدود ۱۴۰ نوع ویزا برای ورود به کشور استرالیا وجود دارد.

به طور کلی ویزاها به سه دسته کلی تقسیم می شوند.

۱- ویزاهای اقامتی که شخص از همان ابتدا اقامت خود را دریافت می کند و در واقع مهاجرت می کند. مثل ویزای اقامت از طریق تخصص و مهارتی استرالیا که انواع آن ویزاهای اقامتی شامل  ویزای ۱۸۹ استرالیا و ویزای ۱۹۰ استرالیا می باشد.

۲-ویزاهای مشروط که شخص با گرفتن یک ویزای موقت به استرالیا رفته و بعد از مدتی و سپری کردن شرط و شروط ویزا آن را تبدیل به ویزای دایم می کند. انواع مهمترین این ویزاها عبارتند از: ویزای همسر و ویزای نامزدی استرالیاویزاهای کارآفرینی و سرمایه گذاری استرالیاویزای کاری استرالیا با اسپانسر کارفرماویزای ۴۸۹ استرالیا که در این نوع ویزاها شخص مسیر مشخصی برای گرفتن ویزای اقامتی دارد که پس از سپری کردن آن اقامت را دریافت می کند.

۳- ویزای های موقت که در این نوع ویزاها شخص نباید قصد ماندن در استرالیا را داشته باشد و باید بعد از انجام امور خود به کشور بازگردد. مثل ویزای تحصیلی استرالیا و ویزای توریستی استرالیا که البته در این نوع ویزاها شخص می تواند بعد از حضور در استرالیا از طریق تبدیل ویزا همچنان در این کشور باقی بماند اما این تبدیل باید به صورت قانونی باشد. برای مثل شخص دانشجو می تواند بعد از پایان تحصیل با ویزای فارغ التحصیلی در استرالیا بماند و بعد از آن هم ویزای مهارتی یا همان اقامت را دریافت کند. یا شخصی که از طریق ویزای توریستی به استرالیا سفر کرده است ممکن است بتواند از طریق روش های قانونی به صورت پناهندگی در خاک آن کشور باقی بماند تا درخواست پناهندگی او مورد بررسی قرار گیرد.

با توجه به پیچیدگی قوانین مهاجرتی استرالیا معمولا افراد برای پیدا کردن ویزای مورد نظر خود از میان انبوهی از انواع ویزا ها به مشکل بر می خورند. اگر شما هم با چنین مشکلی مواجه هستید توجه شما را به ویدیوی آموزش مهاجرت به استرالیا (پایین همین صفحه) توسط وکیل رسمی اداره مهاجرت استرالیا عضو سازمان MARA جلب می نماییم. بعد از مشاهده ویدیو می توانید از طریق فرم های ارزیابی شرایط خود را برای ما ارسال کنید تا همکاران ما ظرف ۴۸ ساعت پاسخ مربوطه را برای شما ارسال کنند.

شما عزیزان می توانید شرح بیشتری از روش های مهاجرت به استرالیا را در  اینجا مطالعه کنید و در ادامه شما را دعوت به تماشای ویدئوی آموزش مهاجرت به استرالیا میکنیم.