بعد از پایان تحصیل در استرالیا

//بعد از پایان تحصیل در استرالیا
بعد از پایان تحصیل در استرالیا

بعد از پایان تحصیل در استرالیا

بعد از پایان تحصیل در استرالیا

سرانجام ویزای دانشجویی

اگر ویزای دانشجویی استرالیا به پایان رسید و دیگر مهلت نداشت، شما باید حداکثر ۲۸ روز بعد از انقضای ویزا مراتب را به اداره مهاجرت اطلاع دهید. در واقع حضور شما در این حالت غیرقانونی است و باید استرالیا را ترک کنید. اگر در ۲۸ روز با اداره مهاجرت تماس نگیرید و آنها متوجه حضور شما شوند، علاوه بر اینکه از کشور خارج می شوید، تا ۳ سال آینده اجازه دریافت ویزای استرالیا را نخواهید داشت.

البته خوشبختانه بعد از دوره دانشجویی شما راه های قانونی مختلفی دارید که بتوانید ویزای استرالیا را دریافت کنید. با ما در تماس باشید. به طور معمول دانشجویان بین المللی ابتدا ویزای فارغ التحصیلی (بین ۱۸ ماه تا ۴ سال بسته به نوع دوره تحصیلی) دریافت می کنند و سپس در مدت این ویزا تلاش می کنند تا از طریق ویزاهای مهارتی اقامت خود را دریافت کنند. 

ویزای فارغ التحصیلان در استرالیا

ویزای مهارتی ۱۸۹

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۴۸۹

ویزای همسر

ویزاهای کاری با کارفرما

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی

فرم ارزیابی تحصیلی رایگان (۳ دقیقه)

جهت بررسی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ مشاور رسمی اخذ پذیرش تحصیلی استرالیا QAEC و وکیل رسمی MARA باشید. کارشناسان ویزاپیک با توجه به شرایط و الویت های شما بهترین و سریعترین راهکار را برای شما لحاظ می کنند.

فرم ارزیابی ویزای تحصیلی
تماس با ما