دریافت اسپانسر ایالتی برای ویزای ۱۹۰ ایالت تاسمانیا

///دریافت اسپانسر ایالتی برای ویزای ۱۹۰ ایالت تاسمانیا
دریافت اسپانسر ایالتی برای ویزای ۱۹۰ ایالت تاسمانیا

دریافت اسپانسر ایالتی برای ویزای ۱۹۰ ایالت تاسمانیا

ایالت ویکتوریا استرالیا

معرفی کوتاه

ویزا ۱۹۰ استرالیا ویزای اقامت دائم استرالیا می باشد. برای دریافت این ویزا باید از یکی از ایالت های استرالیا اسپانسرشیپ دریافت کنید. ایالت تاسمانیا می تواند گزینه مناسبی را برای افرادی باشد که می خواهند از طریق ویزای ۱۹۰ به این ایالت مهاجرت کنند. در ازای اسپانسرشیپ ایالتی ۵ امتیاز کمکی به پرونده شما اضافه می شود. شما متعهد می شوید که ۲ سال اول اقامت خود را در تاسمانیا سپری کنید.

دقت داشته باشید که لیست رشته ها و شرایط ایالت ها در استرالیا به طور مرتب بسته به نیاز هر ایالت تغییر می کند و این تغییرات بدون اعلام قبلی انجام می شود لذا ممکن است مطالب این صفحه بروز نباشند. ایالت ها معمولا پرونده هایی که کامل و قوی نباشند براحتی ریجکت می کنند. تنها مرجع قانونی از طرف اداره مهاجرت استرالیا، وکیل MARA می باشد که می تواند با ادارات مهاجرتی مکاتبه و پرونده شما را پیگیری نماید لذا حتما با وکیل MARA خود صحبت کنید و مطمین شوید که پرونده شما بدست ایشان رسیده است.

وضعیت متقاضی دریافت اسپانسر ایالتی تاسمانیا

اگر از یکی از دانشگاه های تاسمانیا فارغ التحصیل شده اید و مدرک شما حداقل Certificate 3 می باشد، طول دوره حداقل ۱ سال بوده و شما در حال حاضر در تاسمانیا هستید و حداقل ۱ سال همزمان با تحصیل در تاسمانیا زندگی کرده اید، شرایط لازم برای دریافت اسپانسر ایالتی تاسمانیا را دارید. آیلتس ۷ مورد نیاز است و رشته متقاضی باید در لیست عمومی رشته های استرالیا باشد.

برای دریافت اسپانسر ایالتی تاسمانیا در این حالت ملزم به داشتن نامه درخواست کاری از کارفرمای استرالیایی هستید. این نامه باید در راستای رشته شما باشد. کارفرما باید نشان دهد که در رشته شما شخص مورد نظر را نیاز دارد و این نیاز به صورت پیوسته می باشد. در این حالت آیلتس ۷ مورد نیاز است و رشته متقاضی باید در لیست عمومی مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد.

برای گرفتن اسپانسر ایالتی از تاسمانیا اگر خارج از استرالیا هستید باید درخواست شغلی مربوط با رشته داشته باشید. شما و یا اعضای خانوادتان در ۱۲ ماه گذشته در ایالت های دیگر استرالیا زندگی نکرده باشید. کارفرمای شما بایستی بیزینس خود را حداقل ۱۲ ماه قبل از درخواست کاری به شما راه اندازی کرده باشد و بتواند نشان دهد که نیاز واقعی به مهارت شما و شخص شما در بیزینس دارد. متقاضی باید ثابت کند که چرا تاسمانیا را برای زندگی و کار انتخاب کرده است و دلایل محکمی برای این ادعا بیاورد. ایالت تاسمانیا بسیار جدی و سخت گیرانه پرونده متقاضیان را بررسی می کند. آیلتس ۷ در این حالت الزامی است و رشته متقاضی باید در لیست عمومی مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد.

مراحل اقدام و شرایط دریافت اسپانسر ایالتی ویزای ۱۹۰ استرالیا

امتیاز متقاضی در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا

مطمین باشید که در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا، حداقل ۵۵ امتیاز دارید تا با ۱۰ امتیاز ایالت به ۶۵ برسید.

فرم امتیاز شماری هوشمند (کمتر از ۳ دقیقه)
سن

سن متقاضی باید زیر ۴۵ سال باشد.

زبان انگلیسی

برای اخذ اسپانسر ایالتی تاسمانیا جهت اخذ ویزای ۱۹۰ حداقل زبان مورد نیاز آیلتس ۶ و یا نمره معادل آن می باشد. البته برای متقاضی خارج از استرالیا که درخواست شغلی ندارد آیلتس ۷ مورد نیاز است.

سابقه کار

برای ارائه سابقه کار مدارک قانونی لازم را به همراه رزومه به مدرک خود پیوست کنید. بسته به اینکه شرایط مکانی و پرونده شما چگونه است، سابقه کار مرتبط از شما درخواست می شود که جزئیات آن را می توانید در قسمت بالا بخوانید. برای افرادی که خارج از استرالیا هستند، اگر از آنها نامه کارفرما خواسته نشد، باید بتوانند ثابت کنند که چرا و چگونه می توانند در رشته خودشان در تاسمانیا کار پیدا کنند.

هزینه اسپانسرشیپ

برای اخذ اسپانسر ایالتی تاسمانیا متقاضی هزینه پرداخت نمی کند. البته در مراحل بعدی وقتی پرونده برای اداره مهاجرت فرستاده شد هزینه های آن مرحله به قوت خود باقی است.

توانایی مالی

اگر در حال حاضر در تاسمانیا زندگی نمی کنید، باید فرم مربوط به توانایی مالی را پر کنید و امضا کنید و برای ایالت بفرستید. البته در پر کردن فرم از مرجع سومی تائید بگیرید. از شما درخواست مدارک دال بر توانایی مالی شما نخواهد شد اما باید آماده باشید که اگر نیاز بود مدارک را ارائه دهید.

مدت لازم برای دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ استرالیا

به طور کلی زمان لازم برای بررسی پرونده توسط ایالت تاسمانیا ۸ هفته می باشد، البته ممکن است این زمان کمی بیشتر از حد معمول باشد.

بعد از دریافت اسپانسرشیپ

از زمان دریافت اسپانسر ایالتی تاسمانیا به شما ۶۰ روز مهالت داده می شود تا پرونده خود را برای اداره مهاجرت استرالیا بفرستید. در این مرحله پلیس چک، ازمایش های لازم پزشکی، آیلتس همسر و ارسال سایر فرم های مربوطه الزامی می باشد. دقت داشته باشید که هنوز پرونده شما در این مرحله به دست آمینسر اصلی تصمیم گیرنده نرسیده است و احتمال ریجکت شدن شما وجود دارد.

بعد از دریافت ویزا

بعد از دریافت ویزای ۱۹۰ استرالیا می توانید به تاسمانیا مهاجرت کنید، باید ۲ سال اول را در ایالت بمانید. بعد از ۲ سال می توانید در هر ایالتی که خواستید زندگی کنید.

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ از سایر ایالت های استرالیا

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۴۸۹ از سایر ایالت های استرالیا

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
چرا ویزای ۱۹۰ با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.