دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ویکتوریا ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

///دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ویکتوریا ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹
دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ویکتوریا ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ویکتوریا ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

ایالت ویکتوریا استرالیا

معرفی کوتاه

ایالت ویکتوریا هر ساله متخصصین زیادی را از طریق اسپانسرشیپ ایالتی ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ جذب می کند. صرف ایالت به تنهایی قادر به صدور این ویزا ها نیست و تنها از طریق اسپانسر کردن متقاضی میتواند با اضافه کردن ۵ امتیاز کمکی برای ویزای ۱۹۰، و ۱۰ امتیاز کمکی برای ویزای ۴۸۹ شانس متقاضی را برای دریافت دعوت نامه افزایش دهد. در ازای اسپانسرشیپ ایالت ویکتوریا، متقاضی متعهد می شود که ۲ سال اول زندگی خود را در این ایالت سپری کند.

برای اخذ اسپانسر ایالتی ویکتوریا استرالیا شرایط شما باید مورد پذیرش ایالت باشد. این شرایط شامل سن متقاضی، رشته تحصیلی و کاری، زبان انگلیسی، ارزیابی مدارک توسط سازمان های مربوطه، سابقه کار و در صورت لزوم نامه درخواست شغلی از کارفرما می باشد. برای ویزای ۴۸۹ نامه درخواست شغلی الزامی می باشد و برای ویزای ۱۹۰ اگر در ایالتی خارج از ویکتوریا هستید نامه درخواست شغلی الزامی است.

دقت داشته باشید که لیست رشته ها و شرایط ایالت ها در استرالیا به طور مرتب بسته به نیاز هر ایالت تغییر می کند و این تغییرات بدون اعلام قبلی انجام می شود لذا ممکن است مطالب این صفحه بروز نباشند. ایالت ها معمولا پرونده هایی که کامل و قوی نباشند براحتی ریجکت می کنند. تنها مرجع قانونی از طرف اداره مهاجرت استرالیا، وکیل MARA می باشد که می تواند با ادارات مهاجرتی مکاتبه و پرونده شما را پیگیری نماید لذا حتما با وکیل MARA خود صحبت کنید و مطمین شوید که پرونده شما بدست ایشان رسیده است.

وضعیت متقاضی دریافت اسپانسر ایالتی ویکتوریا

در این حالت برای دریافت ۵ امتیاز کمکی رشته شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز ایالت ویکتوریا برای ویزای ۱۹۰ باشد. سابقه کار مورد نیاز نمی باشد و آیلتس ۶ در هر مهارت کافی است و ارزیابی مدرک توسط سازمان مربوطه در استرالیا نیز الزامی می باشد. زمان دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ در این حالت ۲ هفته می باشد. برای اخذ اسپانسر ۴۸۹ نامه کارفرما الزامی است.

اگر فارغ التحصیل مقاطع کاردانی (به ندرت)، کارشناسی و کارشناسی ارشد از خارج از استرالیا هستید، و تقاضای دریافت ۵ امتیاز کمکی از طریق اسپانسر ایالتی ویکتوریا را دارید رشته کاری -تحصیلی شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز ایالت ویکتوریا باشد. ارزیابی مدرک الزامی بوده و نمره آیلتس یا معادل حداقل ۶ ( در بعضی رشته ها ۷ و یا بالاتر) مورد نیاز می باشد و سابقه کار بین ۲ تا ۵ سال الزامی است. زمان دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ در این حالت ۱۲ هفته می باشد. برای اخذ اسپانسر ۴۸۹ نامه کارفرما الزامی است.

در این حالت برای دریافت ۵ امتیاز کمکی رشته شما باید در لیست مشاغل مورد استرالیا ۲۰۱۷ شاخه STSOL باشد. سابقه کار مورد نیاز نمی باشد و آیلتس ۶ در هر مهارت کافی است و ارزیابی مدرک توسط سازمان مربوطه در استرالیا نیز الزامی می باشد. زمان دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ در این حالت ۲ هفته می باشد. برای اخذ اسپانسر ۴۸۹ نامه کارفرما الزامی است( ممکن است با توجه به شرایط لازم نباشد).

در این حالت برای دریافت ۵ امتیاز کمکی رشته شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز ایالت ویکتوریا باشد. سابقه کار مورد نیاز نمی باشد و آیلتس ۶ در هر مهارت کافی است و ارزیابی مدرک توسط سازمان مربوطه در استرالیا نیز الزامی می باشد. زمان دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ در این حالت ۲ هفته می باشد. دریافت نامه درخواست کار (Offer of employment) در این حالت برای ۱۹۰ و ۴۸۹ الزامی می باشد.

اگر فارغ التحصیل مقاطع کاردانی (به ندرت)، کارشناسی و کارشناسی ارشد از استرالیا هستید، و تقاضای دریافت ۵ امتیاز کمکی از طریق اسپانسر ایالتی ویکتوریا را دارید رشته کاری -تحصیلی شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز ایالت ویکتوریا برای فارغ التحصیلان باشد. ارزیابی مدرک الزامی بوده و نمره آیلتس یا معادل حداقل ۶ ( در بعضی رشته ها ۷ و یا بالاتر) مورد نیاز می باشد و سابقه کار بین ۲ تا ۵ سال الزامی است. البته اگر در ایالت ویکتوریا به مدت ۶ ماه کار مرتبط کرده اید می توانید با حداقل ایلتس ۶ در هر مهارت اقدام کنید.

 زمان دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ ویکتوریا در این حالت ۱۲ هفته می باشد. نامه درخواست کارفرما در رشته هایی که در لیست مشخص شده اند الزامی است. همچنین اگر از ایالتی غیر از ویکتوریا اقدام می کنید، نامه درخواست کارفرما (حتی برای رشته هایی که در لیست مشخص نشده است) الزامی می باشد. برای دریافت اسپانسر ایالتی ۴۸۹ نامه کارفرما الزامی است.

مراحل اقدام و شرایط دریافت اسپانسر ایالتی ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ استرالیا

امتیاز متقاضی در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا

مطمین باشید که در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا، حداقل ۶۰ امتیاز دارید تا با ۵ امتیاز ایالت به ۶۵ برسید. اگر درخواست شغلی دارید با داشتن ۵۵ امتیاز می توانید اقدام کنید.

فرم امتیاز شماری هوشمند (کمتر از ۳ دقیقه)

سن

سن متقاضی باید بین ۱۸ تا ۴۴ سال تمام باشد.

رشته شغلی – تحصیلی

رشت شغلی متقاضی بستگی به این دارد که شرایط فعلی متقاضی دریافت اسپانسرشیپ چگونه است. در بالای همین صفحه تمامی لیست ها با توجه به شرایط هر متقاضی قرار داده شده است.

در رشته های ICT با تغییراتی که ایجاد شده است حتما قبل از اقدام با ما در تماس باشید.

زبان انگلیسی

اکثر رشته هایی که ایالت ویکتوریا متقاضی را اسپانسر می کند، احتیاج به آیلتس ۷ (یا معادل) در هر مهارت دارند. بعضی از رشته ها مثل کشاورزی و منابع انسانی و … با آیلتس ۶ می توان برای اسپانسرشیپ اقدام کرد. در بعضی از رشته ها مثل مدرس آیلتس بالاتر از ۷ مورد نیاز است. اگر در ویکتوریا هستید و در رشته کاری خود فعالیت حداقل به مدت ۶ ماه مشغول هستید و یا اگر در مقطع دکتری فارغ التحصیل شده اید آیلتس ۶ کافی است.

سابقه کار

حداقل سابقه کار مرتبط برای دریافت اسپانسرشیپ ویکتوریا از ایالت ویکتوریای استرالیا ۲ سال می باشد. البته بسته به رشته انتخابی ممکن است تا ۵ سال سابقه کار مورد نیاز ایالت باشد. برای مقطع دکتری سابقه کار مورد نیاز نمی باشد.

در تهیه سابقه کار دقت کافی را داشته باشید و اگر توانایی انجام آن را ندارید حتما با مشاور رسمی مشورت کنید.

تهیه رزومه حرفه ای برای ایالت ویکتوریا بسیار حایز اهمیت می باشد. رزومه شما باید بین ۳ تا ۴ صفحه باشد و جزییات کاری و حرفه ای شما را با ذکر تاریخ و به ترتیب اشاره کرده باشد. در صورتی که رزومه خود را خلاصه و بدون ذکر جزییات بنویسید ایالت پرونده شما را رد خواهد کرد.

هزینه اسپانسرشیپ ویکتوریا

خوشبختانه ایالت ویکتوریا برای اسپانسر شدن در ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ هزینه ای دریافت نمی کند. البته هزینه های دولتی ویزا که توسط اداره مهاجرت دریافت می شود به جای خود باقی است.

توانایی مالی

دولت ویکتوریا از شما انتظار دارد که اگر یک نفر هستید حداققل ۳۰۰۰۰ دلار در حساب خود موجودی داشته باشید. به ازای هر همراه ۵۰۰۰ دلار به این مبلغ اضافه می شود. البته این صرفا تعهد کلی است و نیازی به ارائه پرینت بانکی و غیره نمی باشد. اگر در استرالیا هستید و کار می کنید این مبلغ ۲۰۰۰۰ دلار است.

مدت زمان لازم برای دریافت اسپانسرشیپ ایالت ویکتوریا

متوسط زمانی که باید منتظر دریافت اسپانسر ایالتی ویکتوریا باشید ۱۲ هفته است. گاها این زمان ممکن است کمی طولانی تر هم ببشود. اگر با ویزاپیک قرارداد دارید و بیش از ۱۲ هفته است که اسپانسر برایتان صادرنشده است، با دفتر ما در تهران یا استرالیا تماس بگیرید تا از طریق وکیل مهاجرت (MARA) به صورت مستقیم پرونده شما را از ایالت پیگیری کنیم. البته این مدت زمان برای مقطع دکتری ۲ هفته و برای فارغ التحصیلان ICT سریعتر می باشد.

معیار ارزیابی پرونده ها و الویت ایالت

علاوه بر اینکه متقاضی باید حداقل الزامات باید برای دریافت اسپانسرشیپ ویکتوریا را داشته باشید، فاکتورهای دیگری نیز در انتخاب او مهم هستند. اینکه شغل و رشته مورد نظر چقدر در ویکتوریا تقاضا دارد، مهارت و سابقه کار شما چقدر است، اینکه شما چقدر قصد ماندن واقعی در ویکتوریا را دارید و مواردی از این قبیل در اسپانسر گرفتن شما موثر خواهد بود.

بعد از دریافت اسپانسرشیپ

بعد از دریافت Nomination یا اسپانسرشیپ از ایالت ویکتوریا برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ استرالیا متقاضی ۴ ماه زمان دارد تا در EOI ثبت نام کنید. اگر قبل از دریافت اسپانسرشیپ در EOI ثبت نام کرده اید و اسپانسرشیپ را دریافت کردید، آن را به ایالت اطلاع دهید. دقت داشته باشید که رشته های ICT فقط ۱۴ روز زمان دارید تا بعد از دریافت دعوت نامه از ایالت ویکتوریا مدارک را برای ایالت ارسال کنید.

بعد از دریافت ویزا

بعد از اینکه ویزای مهارتی ۱۹۰ را دریافت کردید، متقاضی و همراهان باید ۲ سال اول زندگی خود را در این ایالت سپری کنند. اینکه در کدام یک از شهرهای ایالت باشید به شما بستگی دارد. اکثر افراد ترجیح می دهند در شهر زیبای ملبورن زندگی کنند. شما مجبور نیستید که حتما در رشته شغلی یا تحصیلی خودتان کار کنید و می توانید هر شغلی را که تمایل داشتید انجام دهید و یا هیچ شغلی نداشته باشید. اگر با ویزای ۴۸۹ به استرالیا آمدید باید ۲ سال اول را در مناطق کم جمعیت اطراف ملبورن باشید و یک سال آن را کار کنید.

ظرف ۲ سال اول ۵ پرسشنامه دریافت می کنید، پرسشنامه ها برای شما ایمیل می شوند و در واقع معیاری برای بهبود این نوع ویزا برای ایالت ویکتوریا می باشد. پرسشنامه ها را پر کنید و برای ایالت ایمیل کنید. در صورتی که به دلایل شخصی توانایی زندگی در ویکتوریا را نداشتید و به تعهد ۲ ساله خود نمی توانستید پایبند باشید با دفتر ما در استرالیا تماس بگیرید تا با استفاده از راهکارهای قانونی به مشکل شما رسیدگی کنیم. بعد از ورود به ویکتوریا حتما با همکاران ما در استرالیا تماس بگیرید، ظرف چند سال گذشته افراد زیادی از خدمات بعد از ورود ما در استرالیا بهره مند شده اند.

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ از سایر ایالت های استرالیا

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۴۸۹ از سایر ایالت های استرالیا

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
چرا ویزای ۱۹۰ با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.