دریافت اسپانسر ایالتی استرالیای جنوبی برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

///دریافت اسپانسر ایالتی استرالیای جنوبی برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹
دریافت اسپانسر ایالتی استرالیای جنوبی برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

دریافت اسپانسر ایالتی استرالیای جنوبی برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

ایالت ویکتوریا استرالیا

معرفی کوتاه

اقامت استرالیا از طریق اسپانسر ایالتی استرالیای جنوبی (آدلاید) می تواند روش مناسبی برای افرادی باشد که در سیستم امتیازشماری استرالیا ۶۰ امتیاز لازم را ندارند و احتیاج به امتیاز کمکی (۵ تا ۱۰ امتیاز) ایالت دارند. ویزای ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا است و ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله که بعد از دو سال تبدیل به اقامت دائم می شود. اسپانسر ایالتی شانس متقاضی را برای دریافت دعوت نامه از اداره مهاجرت استرالیا بالاتر می برد. بعد از گرفتن ویزا الزامی ندارد که در رشته شغلی خود مشغول به فعالیت شوید.

ایالت استرالیای جنوبی شرایط پیچیده ای برای اسپانسر ایالتی دارد، لذا توصیه می شود قبل از هر گونه اقدامی با وکیل رسمی اداره مهاجرت استرالیا MARA مشورت کنید.

به طور کلی دو لیست متفاوت برای رشته های مختلف وجود دارد. لیست اصلی مشاغل ایالت استرالیای جنوبی (آدلاید) و لیست مکمل مشاغل استرالیای جنوبی (آدلاید). بسته به اینکه رشته شما در کدام لیست است و شرایط شما چگونه است، حالت های مختلفی برای دریافت اسپانسر ایالتی آدلاید وجود دارد.

دقت داشته باشید که لیست رشته ها و شرایط ایالت ها در استرالیا به طور مرتب بسته به نیاز هر ایالت تغییر می کند و این تغییرات بدون اعلام قبلی انجام می شود لذا ممکن است مطالب این صفحه بروز نباشند. ایالت ها معمولا پرونده هایی که کامل و قوی نباشند براحتی ریجکت می کنند. تنها مرجع قانونی از طرف اداره مهاجرت استرالیا، وکیل MARA می باشد که می تواند با ادارات مهاجرتی مکاتبه و پرونده شما را پیگیری نماید لذا حتما با وکیل MARA خود صحبت کنید و مطمین شوید که پرونده شما بدست ایشان رسیده است.

وضعیت متقاضی دریافت اسپانسر ایالتی استرالیای جنوبی

اگر رشته شما در لیست اصلی ایالت SA است، (در شاخه Special نباید نباشد) و یک سال سابقه کار در ۳ سال گذشته داشته باشید، زبان آیلتس هر مهارت ۶٫۵ و یا میانگین ۷ دارید، ممکن است بتوانید اسپانسر ویزای ۱۹۰ و در بعضی رشته ها ۴۸۹ را از ایالت دریافت کنید.

در ضمن اگر در SA درس خوانده اید استثناهایی برای شما وجود دارد.

اگر رشته شما در لیست Supplementary ویا در بخش رشته های خاص ( Special Catalogue )  لیست اصلی ایالت است، باید یکی از ۴ حالت زیر را داشته باشید تا بتوانید برای دریافت اسپانسر ایالتی ۱۹۰ یا ۴۸۹ اقدام کنید. (هموطنان ایرانی که سابقه کار در ایالت را ندارند اگر یکی از شرایط زیر را دارید ممکن است بتوانید برای یکی از اسپانسرهای ۱۹۰ یا ۴۸۹ اقدام کنید).

  1. فامیلی در ایالت SA دارید. (اگر فامیلی دارید هم ۱۹۰ و هم ۴۸۹ می توانید بگیرید). فامیل شما باید اقامت استرالیا و یا سیتیزن شیپ استرالیا را داشته باشد. فامیلی cousin مورد قبول نمی باشد. مدرک شما باید حداقل لیسانس باشد.
  2. در SA کار کرده اید وسابقه کار دارید.
  3. از یکی از دانشگاه های ملی ایالت استرالیای جنوبی فارغ التحصیل شده اید. اگر از دانشگاه های ملی فارغ التحصیل نشده اید، ممکن است بتوانید اقدام کنید.
  4. امتیاز شما حداقل ۸۰ باشد. (با احتساب ۱۰ امتیاز کمکی ایاست)

مراحل اقدام و شرایط دریافت اسپانسر ایالتی استرالیای جنوبی برای ویزاهای ۱۹۰ تا ۴۸۹

امتیاز متقاضی در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا

مطمین باشید که در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا، حداقل ۵۰ تا  ۵۵ امتیاز دارید تا با ۵ یا ۱۰ امتیاز ایالت به ۶۰ برسید. البته ممکن است با ۶۰ امتیاز امکان اقدام نداشته باشید.

فرم امتیاز شماری هوشمند (کمتر از ۳ دقیقه)
امتیاز متقاضی

برای دریافت اسپانسر ایالتی ۱۹۰ احتیاج به ۵۵ امتیاز دارید تا با ۵ امتیاز کمکی به ۶۰ برسید.

برای دریافت اسپانسر ایالتی ۴۸۹ احتیاج به ۵۰ امتیاز دارید تا با ۱۰ امتیاز کمکی به ۶۰ برسید.

البته برای متقاضیان ایرانی که تا به حال در استرالیای جنوبی نبوده اند در حال حاضر با ۶۰ امتیاز امکان اقدام وجود ندارد و حداقل ۷۰ امتیاز (بدون لحاظ  امتیاز کمکی) لازم است.

سن

سن متقاضی اسپانسر ایالتی باید کمتر از ۴۵ باشد.

رشته

رشته متقاضی باید در لیست اصلی ایالت استرالیای جنوبی (آدلاید) باشد. در غیر این صورت، متقاضی باید یکی از ۴ حالت زیر را داشته باشد و رشته اش در لیست مکمل ایالت باشد.

فامیلی در استرالیای جنوبی داشته باشد.

در استرالیای جنوبی کار کرده باشد.

در استرالیای جنوبی درس خوانده باشد.

در سیستم امتیازشماری حداقل ۸۰ امتیاز داشته باشد (با احتساب امتیاز ایالت).

زبان انگلیسی

ایالت استرالیای جنوبی (آدلاید) برخلاف اداره مهاجرت استرالیا نمرات زبان منحصر به خود را طراحی کرده است. برای مثال نمرات با تقریب ۰٫۵ در این ایالت کاربرد دارند. مثلا نمره آیلتس ۶٫۵ در هر مهارت و یا به جای آن نمره ۷ میانگین در بعضی رشته مورد نیاز است. در بعضی رشته ها نمره هر مهارت ۷ و یا میانگین ۷٫۵ مورد نیاز است. در موارد محدودی هم نمره ۶ در هر مهارت مورد نیاز است. نمره زبان هر متقاضی بستگی به رشته و شرایط متقاضی دارد. اگر در ایالت استرالیای جنوبی (آدلاید و شهرهای دیگر) تحصیل کرده اید ممکن است نمره زبان کمتری از شما درخواست شود. اعتبار آزمون زبان برای استرالیای جنوبی ۳ سال است. جدول نمرات زبان مورد نیاز ایالت استرالیای جنوبی برای دریافت اسپانسر به صورت زیر است.

ارزیابی مدارک

برای تمامی متقاضیان ارزیابی مدارک الزامی می باشد. حتی اگر مدرک تحصیلی خود را از SA گرفته اید ارزیابی مدارک در رشته مرتبط الزامی است.

سابقه کار

حداقل یک سال سابقه کار در ۳ سال گذشته مورد نیاز می باشد. البته اگر در استرالیای جنوبی تحصیل کرده اید ممکن است این شرط برای شما الزامی نباشد.

سابقه کار باید حداقل ۲۰ ساعت درهفته باشد. وقتی رشته شما در لیست اصلی ایالت است سابقه کار می تواند مرتبط یا غیر مرتبط باشد ولی باید حتما در لیست اصلی ایالت استرالیای جنوبی باشد. اگر سابقه کار اضافی از شما خواسته شد باید حتما مرتبط به رشته باشد و در حال حاضرمشغول به کار باشید. باید حتما نشان دهید که این مدت سوابق کاری در رشته خود دارید. اگر در خارج از استرالیا هستید و می خواهید از لیست اصلی اقدام کنید، باید حداقل ۶ ماه در استرالیای جنوبی کار کرده باشید. اگر در استرالیا هستید و می خواهید از لیست اصلی اقدام کنید، باید حتما در حال حاضر مشغول به کار باشید و ۶ ماه هم حتما در SA کار کرده باشید.

توانایی مالی

هرچند که برای اثبات توانایی مالی احتیاجی به ارسال مدارک نمی باشد. ولی طبق نظر ایالت پیشنهاد می شود که اگر از ایران به استرالیای جنوبی مهاجرت می کنید به ازای متقاضی اصلی ۲۰ تا ۲۵ هزار دلار و برای افزایش هر نفر مبلغ ۵۰۰۰ دلار اضافه تر همراه خود اشته باشید. ممکن است اداره مهاجرت استرالیا از شما درخواست اثبات توانایی مالی کند.

هزینه اقدام

هزینه اقدام برای دریافت اسپانسرشیپ استرالیای جنوبی (آدلاید) ۲۰۰ دلار می باشد . اگر بیش از یک پرونده می فرستید به ازای هر پروند هزینه جداگانه ای پرداخت می کنید.

مدت زمان لازم

مدت زمان لازم برای دریافت اسپانسر ایالتی استرالیا جنوبی ۴ هفته می باشد. ممکن است در بعضی از شرایط خاص بعضی از پرونده ها بین ۶ تا ۷ هفته طول بکشد.

بعد از دریافت اسپانسرشیپ

بعد از اینکه اسپانسرشیپ خود را از ایالت استرالیای جنوبی (آدلاید) دریافت کردید، دعوت نامه در EOI شما صادر می شود و شما ۶۰ روز زمان دارید تا برای دریافت ویزا اقدام کنید.

بعد از دریافت ویزا

بعد از اینکه ویزای خود را دریافت کردید در موعد مقرری به ایالت زیبای استرالیای جنوبی مهاجرت می کنید. اگر ویزای شما اقامت دائم ۱۹۰ است، ۲ سال اول زندگی خود را در این ایالت زندگی می کنید و شرط کاری ندارید. اگر ویزای شما ۴۸۹ است، ۲ سال باید در ایالت باشید و یک سال آن را کار (مرتبط یا غیرمرتبط) کنید. بعد از دو سال می توانید از طریق ویزای ۸۸۷ به راحتی برای اقامت دائم اقدام کنید.

سرویس های مختلفی برای کمک کردن به شما در جهت پیدا کردن شغل وجود دارد. برای مثال سرویسی به نام SMS با پانزده هزار نفر عضو می تواند خدماتی رایگان از قبیل موارد زیر به مهاجرین ارائه دهد.

  • جستجوی شغل از طریق نرم افزارهای قوی و بروز
  • آماده کردن متقاضی درخواست شغل برای تهیه رزومه، فهم دقیق تبلیغات شغلی و روش های مصاحبه شغلی
  • تسهیل ارتباط شما با فرصت های شغلی
  • حمایت های شخصی از شما در صورت احتیاج به هر گونه کمک

برای ارتباط با این سرویس با شماره ۱۸۰۰۵۰۶۲۲۶ تماس بگیرید و یا به آدرس ۵۵curriesl-Adelaide مراجعه کنید. آدرس وب سایت www.skills.sa.gov.av

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ از سایر ایالت های استرالیا

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۴۸۹ از سایر ایالت های استرالیا

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
چرا ویزای ۱۹۰ با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.