با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی کانبرا ویزای ۱۹۰

///دریافت اسپانسرشیپ ایالتی کانبرا ویزای ۱۹۰
دریافت اسپانسرشیپ ایالتی کانبرا ویزای ۱۹۰

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی کانبرا ویزای ۱۹۰

ایالت ویکتوریا استرالیا

معرفی کوتاه

ویزای مهارتی ۱۹۰ استرالیا ویزایی بر مبنا امتیاز شماری افراد می باشد. برای دریافت ویزای ۱۹۰ استرالیا متقاضی حداقل باید ۶۰ امتیاز داشته باشد. اگر امتیاز خود را نمی دانید اینجا را کلیک کنید. اگر موفق به دریافت اسپانسرشیپ ایالتی کنبرا ویزای ۱۹۰ شوید، می توانید ۵ امتیاز به پرونده خود اضافه کنید. در ازای ۵ امتیاز کمکی دولت، شما تعهد می دهید که ۲ سال اول را در کنبرا زندگی کنید. افرادی که در کنبرا تحصیل کرده اند یا کار می کنند می توانند ۵ امتیاز کمکی را دریافت کنند. همچنین هموطنان ایرانی نیز امکان دریافت اسپانسرشیپ کنبرا در بعضی از رشته ها را دارند.

افرادی که خود یا یکی از اقوام درجه یک آنها (یا همسرشان) در یکی دیگر از ایالت های استرالیا باشند مجاز به دریافت اسپانسر شیپ ۱۹۰ از کانبرا نیستند.
دولت کانبرا در حال حاضر(۲۰۱۷) هیچ برنامه ای برای اسپانسرشیپ ویزای ۴۸۹ ندارد.

دقت داشته باشید که لیست رشته ها و شرایط ایالت ها در استرالیا به طور مرتب بسته به نیاز هر ایالت تغییر می کند و این تغییرات بدون اعلام قبلی انجام می شود لذا ممکن است مطالب این صفحه بروز نباشند. ایالت ها معمولا پرونده هایی که کامل و قوی نباشند براحتی ریجکت می کنند. تنها مرجع قانونی از طرف اداره مهاجرت استرالیا، وکیل MARA می باشد که می تواند با ادارات مهاجرتی مکاتبه و پرونده شما را پیگیری نماید لذا حتما با وکیل MARA خود صحبت کنید و مطمین شوید که پرونده شما بدست ایشان رسیده است.

در حال حاضر امکان اقدام از طریق ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ کنبرا نمی باشد.

وضعیت متقاضی دریافت اسپانسر ایالتی کانبرا

رشته متقاضی باید در لیست های مشاغل استرالیا ۲۰۱۷ باشد و ارزیابی مدارک تحصیلی برای متقاضی الزامی است. اگر یکی از اعضای درجه ۱ خانواده متقاضی یا همسر متقاضی در یکی از ایالت های استرالیا (به غیر از کانبرا) زندگی می کنند، متقاضی اجازه دریافت اسپنسرشیپ را ندارد. اینکه در کانبرا هستید ملاک زندگی کردن شما نمی باشد و باید شرایط مورد نیاز قلمرو کانبرا را داشته باشید. وکیل مهاجرت می تواند راهکارهای خلاقانه ای را در این زمینه به شما ارائه دهد.

رشته شما باید در لیست رشته های مورد نیاز کانبرا در قسمت “مورد نیاز” باشد. ارزیابی مدارک الزامی است. البته باید اثبات کنید که برای رشته شما به اندازه کافی شغل در کانبرا وجود دارد. (بین ۵ تا ۸ شغل) و معمولا شغل های صنعتی، ساخت وساز، تولید، ایرلان های بین المللی، معدن، نفت، بانکداری و خطوط راه آهن پذیرفته نمی شوند.

اگر در مقطع دکترا در یکی از دانشگاه های کانبرا فارغ التحصیل شده اید می توانید اسپانسرشیپ ویزای ۱۹۰ از کانبرا را تقاضا کنید. این روش بسیار سریع است (حدود یک هفته)، هزینه ای ندارد. رشته شما باید در لیست STSOL یا مشاغل ۲۰۱۷ استرالیا باشد. ارزیابی مدرک جهت معادل سازی مدرک تحصیلی لازم است.

اگر یکی از اعضای خانواده شما (یا همسر شما) در طول ۱۲ ماه گذشته در یکی از ایالت های استرالیا (غیر از کانبرا) زندگی کرده اند، شما مجاز به دیافت اسپانسرشیپ نیستید.

اگر رشته شما در لیست مشاغل مورد نیاز کانبرا در قسمت “عدم نیاز” قرار دارد، ممکن است شرایط دریافت اسپانسرشیپ را همچنان داشته باشید. در این حالت می بایست یکی از افراد درجه ۱ خانوادتان که اقامت استرالیا را دارد، حداقل به صورت یک سال در کانبرا زندگی کرده باشد و یا نامه درخواست شغلی از کارفرما دریافت کرده باشید و یا اینکه در کانبرا مشغول کار باشید.

مراحل اقدام و شرایط دریافت اسپانسر ایالتی ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ استرالیا

امتیاز متقاضی در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا

مطمین باشید که در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا، حداقل ۵۵ امتیاز دارید تا با ۵ امتیاز ایالت به ۶۰ برسید.

فرم امتیاز شماری هوشمند (کمتر از ۳ دقیقه)

در رشته های ICT با تغییراتی که ایجاد شده است حتما قبل از اقدام با ما در تماس باشید.

زبان انگلیسی

برای افرادی که در کانبرا زندگی می کنند حداقل نمره آیلتس ۶ یا معادل لازم می باشد. برای افرادی که خارج از استرالیا (مثلا ایران) زندگی می کنند نمره آیلتس میانگین ۷ با حداقل Speaking 7, Writing 6, Reading 6, Listening 6 در هر مهارت و یا نمره معادل در آزمون های تافل میانگین ۹۳ با حداقل Speaking 23, Writing 21, Reading 13, Listening 12.

همچنین نمرات معادل در آزمون های کمبریج، پی تی ای و OET نیز قابل قبول است.

سابقه کار

افرادی که در کانبرا هستند بسته به نوع ویزای آنها نوع سابقه کار برایشان مشخص شده است.

افرادی که خارج از استرالیا (ایران) هستند، برای دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ کانبرا باید نشان دهند که به اندازه کافی سابقه کار دارند. برای تهیه نامه های سابقه کار حتما با وکیل مهاجرت در ارتباط باشید.

هزینه اسپانسرشیپ کانبرا

هزینه اسپانسرشیپ ایالت کانبرا ۳۰۰ دلار می باشد. اگر با ویزاپیک قرار داد دارید، شرکت در انتقال وجه شما کمال همکاری را خواهد داشت. لطفا در صورتی که با ویزاپیک قرارداد ندارید از تماس های مکرر برای انتقال وجه خودداری کنید. متاسفانه این سرویس برای عموم نمی باشد.

توانایی مالی

اگر در کانبرا هستید نیازی به اعلام و امضای فرمی ندارید. اگر در خارج از استرالیا (ایران) هستید باید اطمینان دهید که هزنیه های شروع زندگی در کانبرا را دارید.

مدت زمان لازم برای دریافت اسپانسرشیپ و ویزای ۱۹۰ کانبرا

این مدت برای افرادی که داخل کانبرا اقدام می کنند بین ۶ تا ۸ هفته است. افرادی که از خارج از کانبرا برای اسپانسرشیپ اقدام می کنند ممکن است تا ۶ ماه منتظر بمانند. لطفا توجه داشته باشید ، همکاران ما در ویزاپیک پیگیر امور شما هستند.

معیار ارزیابی پرونده ها و الویت ایالت

ایالت کانبرا برای صدور اسپانسرشیپ پرونده ها را به نوبت دریافت بررسی میکند و متاسفانه یا خوشبختانه سیستم هوشمندی برای پرونده ها وجود ندارد. افرادی که زودتر پرونده خود را ثبت کنند، زودتر به پرونده آنها رسیدگی خواهد شد.

بعد از دریافت اسپانسرشیپ

بعد از دریافت اسپانسرشیپ از کانبرا برای ویزای ۱۹۰ استرالیا متقاضی ۶۰ روز زمان دارد تا مدارک درخواست ویزای خود را به اداره مهاجرت استرالیا بفرستد.

بعد از دریافت ویزا

دقت داشته باشید که شما به ایالت کانبرا تعهد داده اید که ۲ سال اول زندگی خود را درآن ایالت باشید. اگر شرایط  شما به حالتی بود که توانایی ماندن در کانبرا را نداشتید، می توانید با دفتر ما در استرالیا تماس بگیرید تا با راهکار قانونی این مشکل شما را رفع کنیم. یک ما ه قبل از ورود به کانبرا از طریق ایمیل welcomecanberra@act.gor.av مراتب ورود خود را به استرالیا اطلاع دهید. خوشبختانه کانبرا در بدو ورود کمک های خوبی به مهاجرین می کند. از جمله آنها می توان به دادن اطلاعات شغلی و زندگی در قالب فایل های کامپیوتری اشاره کرد.

پرسشنامه هایی که در ماه ۶،۱۲،۱۸،۲۴ برایتان ایمیل می شود را با دقت پر کنید و برای ایالت ارسال کنید.

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ از سایر ایالت های استرالیا

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۴۸۹ از سایر ایالت های استرالیا

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
چرا ویزای ۱۹۰ با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council می باشند.  شما می توانید با امضای قرارداد وارد بسته های ترکیبی شده و از خدمات مشاوره ای ویزاپیک و به طور همزمان از خدمات آموزش زبان موسسات همکار استفاده کنید.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL