با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی کوئینزلند (بریزبین) ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

///دریافت اسپانسرشیپ ایالتی کوئینزلند (بریزبین) ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹
دریافت اسپانسرشیپ ایالتی کوئینزلند (بریزبین) ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی کوئینزلند (بریزبین) ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

ایالت ویکتوریا استرالیا

معرفی کوتاه

ایالت کوئینزلند استرالیا (بریزبین) هر ساله تعداد محدودی از افراد با مهارت و تخصص برای اسپانسرشیپ ایالتی دعوت می کند. این تعداد بستگی به کمبود ایالت در رشته های موردنظر می باشد. کوئینزلند با آب وهوای بسیار مطبوع و پتانسیل بالای شغلی که دارد مقصد بسیار جذابی برای افراد سرتاسر دنیا می باشد. اگر می خواهید در کوئینزلند زندگی کنید باید ابتدا ویزای استرالیا را دریافت کنید. اگر با ویزای ۱۸۹ به استرالیا مهاجرت کنید شما مجاز هستید هر کجای استرالیا ساکن شوید. ویزای ۱۹۰ اقامت دائم است که ۲ سال اول آن را باید در ایالتی که شما را اسپانسر می کند بمانید، در ازای آن ایالت ۵ امتیاز کمکی به شما خواهد داد. اگربا ویزای ۴۸۹ از طریق اسپانسرشیپ ایالتی کوئینزلند به استرالیا مهاجرت کنید، ۲ سال را باید در همین ایالت بمانید و یک سال آن را کار کنید. اگر از طریق اسپانسرشپ  فامیلی ۴۸۹ به کوئیزلند آمدید ۲ سال اول را در ایالت می مانید و یک سال آن را باید کار کنید. افرادی که با ویزای ۴۸۹ به کوئینزلند مهاجرت می کنند فقط می توانند در مناطق کم جمعیت کوئینزلند سکونت کنند.

بسته به شرایط هرمتقاضی و اینکه داخل استرالیا یا خارج آن زندگی می کند شرایط اقدام برای ایالت تفاوت هایی دارد. دقت داشته باشید ایالت ها آمار ریجکتی بیشتری از اداره مهاجرت استرالیا دارند چرا که شرایط آنها کمی پیچیده تر از ویزا های مستقل ۱۸۹ است.

در زیر خلاصه ای از نحوه اقدام برای اخذ ویزای ایالتی کوئینزلند را مشاهده می کنید.

دقت داشته باشید که لیست رشته ها و شرایط ایالت ها در استرالیا به طور مرتب بسته به نیاز هر ایالت تغییر می کند و این تغییرات بدون اعلام قبلی انجام می شود لذا ممکن است مطالب این صفحه بروز نباشند. ایالت ها معمولا پرونده هایی که کامل و قوی نباشند براحتی ریجکت می کنند. تنها مرجع قانونی از طرف اداره مهاجرت استرالیا، وکیل MARA می باشد که می تواند با ادارات مهاجرتی مکاتبه و پرونده شما را پیگیری نماید لذا حتما با وکیل MARA خود صحبت کنید و مطمین شوید که پرونده شما بدست ایشان رسیده است.

وضعیت متقاضی دریافت اسپانسر ایالتی کوئینزلند (بریزبین)

این متقاضیان می توانند برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ از طریق اسپانسر کوئینزلند اقدام کنند. این افراد باید حداقل ۶۰ امتیاز داشته باشند. ارزیابی مدرک لازم است. حداقل آیلتس ۶ مورد نظر است (مگر اینکه برای رشته آیلتس بالاتری مورد نیاز ایالت باشد). همچنین سایر مواردی که ایالت برای متقاضی به عنوان پیش شرط قرار می دهد باید توسط متقاضی برآورده شود. رشته متقاضی باید در لیست مشاغل مورد نیاز کوئینزلند باشد. اگر برای ۱۹۰ اقدام می کنید حداقل ۶ ماه سابقه کار و اگر برای ۴۸۹ اقدام می کنید حداقل ۴ ماه سابقه کار در کوئینزلند داشته باشید. همچنین قرارداد کاری ۱۲ ماهه با کارفرمای مثبت شده در استرالیا الزامی است. همچنین رجیستری مورد نظرایالت در رشته های خاص مورد نیاز می باشد.

این حالت شامل شامل افرادی است که که خارج از کوئینزلند ولی داخل استرالیا هستند، و یا افرادی که خارج از استرالیا هستند، و یا افرادی که داخل کوئینزلند هستند ولی کار نمی کنند. حداقل ۶۰ امتیاز مورد نیاز است. ارزیابی مدرک باید توسط سازمان مربوطه انجام شود و همچنین در صورت نیاز رجیستری مورد نیاز است. حداقل آیلتس ۶ مورد نیاز است. رشته باید در لیست QSOL باشد. حداقل ۲ سال سابقه کار در رشته مورد نظرتان لازم است. در بعضی از رشته ها ممکن است بیش از ۲ سال سابقه مورد نیاز باشد. متقاضیان رشته ICT و کامپیوتر که خارج از استرالیا هستند باید حداقل یک سال در خواست شغلی از کارفرمای مثبت شده در کوئینزلند داشته باشند. فارغ التحصیلان دکترا خارج از کوئینزلند (در استرالیا یا خارج) می توانند به جای ۲ سال سابقه درخواست شغلی یک ساله ارائه دهند.

این مقاضیان می توانند برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ اقدام کنند.

حداقل امتیاز ۶۰ را در سیستم امتیاز شماری داشته باشید. ارزیابی مدارک لازم است. رجیستری مدرک در رشته های خاص مورد نیاز می باشد. حداقل آیلتس ۶ مورد نیاز است مگر اینکه رشته مربوطه آیلتس بالاتری را درخواست کرده باشد.

در مقطع دکترا باید در ۲ سال گذشته از یکی از دانشگاه های ایالت کوئینزلند فارغ التحصیل شده اید و رشته شما در لیست عمومی اداره مهاجرت استرالیا باشد. اگر همچنان در کوئینزلند زندگی می کنید، احتیاجی به درخواست شغلی ندارید. ولی اگر از کوئینزلند دکترا گرفته اید ولی در حال حاضر خارج از کوئینزلند زندگی می کنید در خواست شغلی یک ساله از کارفرما در کوئینزلند لازم می باشد. اگر با تز شما موافقت شده باشد احتیاجی به اصل مدرک نیست. رشته شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد(عموم رشته ها). در این حالت می توانید برای ویزای ۱۹۰ می توانید اقدام کنید.

در مقطع فوق لیسانس باید در ۲ سال گذشته از کوئینزلند فارغ التحصیل شده باشید، رشته شما در لیست رشته های فوق لیسانس کوئینزلند باشد و درخواست شغلی یک ساله از کوئینزلند داشته باشید. در این حالت می توانند برای ویزای ۱۹۰ اقدام کنید.

مراحل اقدام و شرایط دریافت اسپانسر ایالتی ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ استرالیا

امتیاز متقاضی در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا

مطمین باشید که در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا، حداقل ۵۰ تا ۵۵ امتیاز دارید تا با ۵ یا ۱۰ امتیاز ایالت به ۶۰ برسید.

فرم امتیاز شماری هوشمند (کمتر از ۳ دقیقه)

سن

سن متقاضی باید حداکثر ۴۵ باشد.

زبان انگلیسی

حداقل آیلتس ۶ یا مدرک زبان معادل برای اخذ اسپانسر شیپ ایالتی ۱۹۰ و ۴۸۹ ایالت کوئینزلند (بریزبین) لازم می باشد، در بعضی از رشته ها نمره بالاتری لازم می باشد.

سابقه کار

بسته به وضعیت هر متقاضی سابقه کار مورد نیاز می باشد. به طور کلی حداقل ۲ سال سابقه کار برای دریافت اسپانسر ایالتی کوئینزلند (بریزبین) مورد نیاز است. اگر فارغ التحصیل فوق لیسانس و دکترا از کوئینزلند هستید سابقه کار الزامی نمی باشد.

هزینه اسپانسرشیپ کوئینزلند

هزینه اقدام برای دریافت اسپانسر ایالتی کوئینزلند ۲۰۰ دلار است. اگر از داخل استرالیا اقدام می کنید این هزینه ۲۲۰ دلار است.

توانایی مالی

برای دریافت اقامت ایالتی از طریق کوئینزلند (بریزبین) باید توانایی مالی خود را اثبات کنید. افرادی که خارج از کوئینزلند هستند باید مبلغ ۱۵۰۰۰ دلار نقد به همراه خود داشته باشند و علاوه بر آن ثابت کنند مبلغ ۳۰۰۰۰ دلار دارایی کلی دارند. به ازای اضافه شده هر نفر مبلغ ۵۰۰۰ دلار به عدد ۳۰۰۰۰ دلار اضافه می شود. اگر داخل استرالیا هستید به ازای نفر اصلی ۵۰۰۰ دلار نقد و ۱۰۰۰۰ دلار کل دارایی باید همراهتان باشد. به ازای افزایش هر نفر ۵۰۰۰ دلار به مبلغ دارایی اضافه می شود.

افرادی که سن آنها زیر ۲۳ سال است می توانند شخصی از اعضا خانواده را از طرف خود به عنوان حمایت کننده مالی معرفی کنند.

مدت زمان لازم برای دریافت اسپانسرشیپ ایالت کوئینزلند

بعد از اینکه هزینه قانونی را پرداخت کردید و تمام مدارک خود را ارسال کردید حداقل ۱۰ روز کاری مورد نیاز است تا اسپانسر ایالتی را دریافت کنید.

معیار ارزیابی پرونده ها و الویت ایالت

اگر در هنگام ثبت EOI، ایالت کوئینزلند را به عنوان تنها انتخاب خود قرار دهید الویت شما بالاتر از افرادی است که همه ایالت ها را انتخاب کرده اند. اگر برای اسپانسرشیپ دعوت شدید، ۱۴ روز فرصت دارید تا پرونده خود را به ایالت بفرستید و در غیر این صورت امکان ارسال پرونده نیست و باید مجدد پروسه را از اول شروع کنید.

بعد از دریافت اسپانسرشیپ

اسپانسر ایالتی کوئینزلند استرالیا به معنای دریافت ویزا نمی باشد. شما ۶۰ روز وقت دارید تا مدارک خود را اعم از پرداخت هزینه های ویزا، چک پلیس، مدارک پزشکی و فرم های لازم را به اداره مهاجرت استرالیا بفرستید. حتی در این مرحله ممکن است پرونده شما ریجکت شود. افسر پرونده مسئول مستقیم پرونده شما در این مرحله خواهد بود.

بعد از دریافت ویزا

بعد از دریافت ویزا و ورود به کوئینزلند، باید حداقل ۲ سال در این ایالت زندگی کنید. اگر ویزای ۴۸۹ استرالیا را دریافت کرده اید باید یک سال اول را کار کنید. هر گونه تغییر آدرس را به ایالت گزارش دهید و فرم هایی که هر ۶ ماه یک بار توسط ایالت ارسال می شود با دقت پر کنید و برای ایالت ارسال کنید.

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ از سایر ایالت های استرالیا

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۴۸۹ از سایر ایالت های استرالیا

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
چرا ویزای ۱۹۰ با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council می باشند.  شما می توانید با امضای قرارداد وارد بسته های ترکیبی شده و از خدمات مشاوره ای ویزاپیک و به طور همزمان از خدمات آموزش زبان موسسات همکار استفاده کنید.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL