با ما تماس بگیرید: (استرالیا - واتس اپ) 423924395(61+)

دریافت اسپانسرشیپ استرالیای شمالی برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

///دریافت اسپانسرشیپ استرالیای شمالی برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹
دریافت اسپانسرشیپ استرالیای شمالی برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

دریافت اسپانسرشیپ استرالیای شمالی برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

ایالت ویکتوریا استرالیا

معرفی کوتاه

قلمرو استرالیای شمالی  Northern Territory برای افراد با مهارت و تخصص اسپانسرشیپ صادر می کند. دریافت این اسپانسرشیپ می تواند ۵ تا ۱۰ امتیاز به مجموع امتیازات متقاضی برای مهاجرت به استرالیا اضافه کند و شانس متقاضی برای مهاجرت به استرالیا را افزایش دهد. اگر با اسپانسر ایالتی ۱۹۰ وارد استرالیای شمالی شدید باید ۲ سال اول زندگی خود را در این ایالت سپری کنید. اگر با اسپانسر ایالتی ۴۸۹ وارد شدید باید ۲ سال اول را در آن ایالت زندگی کنید و یک سال آن را مشغول به کار باشید. برای دریافت اسپانسرشیپ ایالتی استرالیای شمالی (NT) راه های متفاوتی وجود دارد که هر متقاضی با توجه به وضعیت فعلی خود می تواند یکی از این راه ها را انتخاب کند.

دقت داشته باشید که لیست رشته ها و شرایط ایالت ها در استرالیا به طور مرتب بسته به نیاز هر ایالت تغییر می کند و این تغییرات بدون اعلام قبلی انجام می شود لذا ممکن است مطالب این صفحه بروز نباشند. ایالت ها معمولا پرونده هایی که کامل و قوی نباشند براحتی ریجکت می کنند. تنها مرجع قانونی از طرف اداره مهاجرت استرالیا، وکیل MARA می باشد که می تواند با ادارات مهاجرتی مکاتبه و پرونده شما را پیگیری نماید لذا حتما با وکیل MARA خود صحبت کنید و مطمین شوید که پرونده شما بدست ایشان رسیده است.

وضعیت متقاضی دریافت اسپانسر ایالتی استرالیای شمالی

اگر رشته متقاضی در لیست رشته های مورد نیاز قلمرو استرالیای شمالی وجود دارد متقاضی می تواند برای دریافت اسپانسر ۱۹۰ و ۴۸۹ اقدام کند. در بعضی از رشته ها IELTS 7 مورد نیاز است. افرادی که در ایالت NT نیستند باید اثبات توانایی مالی داشته باشند. همچنین افرادی که خارج از استرالیا هستند باید یک سال سابقه در ۲ سال گذشته داشته باشند. رجیستری مدرک مرتبط به رشته الزامی است.

در این حالت متقاضی باید یکی از شرایط زیر را داشته باشد. تا بتواند برای دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ (۵ امتیاز) و یا ۴۸۹ (۱۰ امتیاز) اقدام کند.

  1. متقاضی ثابت کند که در استرالیای شمالی شغل برای رشته او وجود دارد. روش اثبات کمی پیچیده است و پیشنهاد می شود با وکیل مهاجرت در ارتباط باشید.
  2. متقاضی نسبت فامیلی قوی در NT داشته باشد.
  3. متقاضی حداقل به مدت ۲ سال در NT درس خوانده باشد و اگر این مدت کمتر از ۲ سال باشد ممکن است فقط برای اسپانسر ایالتی ۴۸۹ بتواند اقدام کند باید نشان دهد که ۶ ماه در NT زندگی کرده است.
  4. متقاضی حداقل در ۶ ماه قبل از اقدام برای دریافت اسپانسر ایالتی در NT کار و زندگی کرده باشد. افرادی که با ویزاهای ۴۸۵،۴۰۷،۴۱۷ و ۴۶۲ در NT زندگی می کنند نیز شامل همین بند خواهند شد. اگر خارج از NT (ولی دراسترالیا) تحصیل کرده اید ممکن است فقط امکان اقدام از طریق اسپانسرایالتی ۴۸۹ استرالیای شمالی را داشته باشید. البته بسته به پرونده متقاضی ایالت ممکن است برای ویزای ۱۹۰ هم متقاضی را بپذیرد.

مراحل اقدام و شرایط دریافت اسپانسر ایالتی ویزای استرالیای شمالی برای ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹

امتیاز متقاضی در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا

مطمین باشید که در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا، حداقل ۵۵ امتیاز دارید تا با ۵ امتیاز ایالت به ۶۰ برسید. اگر درخواست شغلی دارید با داشتن ۵۰ امتیاز می توانید اقدام کنید.

فرم امتیاز شماری هوشمند (کمتر از ۳ دقیقه)
امتیاز شماری

باید در سیستم امتیازبندی استرالیا حداقل ۵۰ امتیاز (بدون امتیاز اسپانسر) برای ویزای ۴۸۹ و حداقل ۵۵ امتیاز برای ویزای ۱۹۰ داشته باشید.

سن

سن متقاضی باید بین ۱۸ تا ۴۵ باشد.

رشته

توضیحات رشته در قسمت اول همین صفحه به طور کامل داده شده است.

زبان انگلیسی

در صورتی که رشته شما در لیست NT List باید ممکن است در بعضی رشته ها زبان آیلتس ۷ مورد نیاز باشد. سایر رشته ها آیلتس ۶ و یا معادل مورد مورد نظر است.

ارزیابی مدرک

ارزیابی مدرک تحصیلی برای اقدام جهت اخذ اسپانسرشیپ ایالتی الزامی می باشد. همچنین در بعضی شرایط رجیستری ایالت نیز الزامی می باشد.

سابقه کار

ببسته به اینکه رشته شما در کدام لیست وجود دارد، سابقه کار متقاضی از شما دریافت می شود. اگر در لیست NT List هستید و خارج از استرالیای شمالی اقدام می کنید باید یک سال سابقه در ۲ سال گذشته را ارائه دهید. همچنین باید ثابت کنید که چرا استرالیای شمالی برای رشته شما می تواند انتخاب مناسبی باشد. اگر در NT کار می کنید باید بتوانید این سوابق را با روش صحیح به ایالت ارائه دهید. جهت ارائه سوابق کاری با وکیل مهاجرت به استرالیا در ارتباط باشید.

توانایی مالی

اگر درNT تحصیل نکرده اید و یا محل زندگی شما NT نمی باشد، باید برای ورود به NT توانایی مالی خود را اثبات کنید. مقدار توانایی مالی که باید نشان دهید به صورت زیر می باشد.

نفر اصلی ۳۵۰۰۰ دلار

نفر اصلی به همراه همسر ۵۰۰۰۰ دلار

نفر اصلی و همسر و یک فرزند ۶۰۰۰۰ دلار

نفر اصلی و همسر و دو فرزند ۶۵۰۰۰ دلار

هزینه اقدام

برای اخذ اسپانسز ایالتی استرالیای شمالی (NT) احتیاج به پرداخت هزینه خاصی نیست.

مدت زمان لازم

استرالیای شمالی به طور عموم زمان زیادی را صرف صدور اسپانسرشیپ می کند. این زمان گاها ۶ ماه به طول می انجامد.

بعد از دریافت اسپانسرشیپ ایالتی NT

۶۰ روز زمان دارید تا مدارک خود را به اداره مهاجرت استرالیا بفرستید. دراین مرحله پلیس چک، مدارک پزشکی، آیلتس همسر و فرم های مورد نیاز را به اداره مهاجرت ارسال می کنید و منتظر تصمیم افسر پرونده خواهید شد.

بعد از دریافت ویزا

در این مرحله می توانید به ایالت استرالیای شمالی ورود کنید. افرادی که در این ایالت مهاجرت می کنند معمولا از کیفیت زندگی آن  رضایت کامل دارند. اگر به هر دلیلی تمایل به تغییر محل اقامت خود داشتید حتما مراتب را به ایالت اطلاع دهید تا دچار مشکل نشوید. افرادی که با ویزای ۴۸۹ به استرالیای شمالی مهاجرت می کنند، می توانند بعد از ۲ سال برای ویزای اقامت دائم اقدام کنند. در این مرحله مشکل خاصی برای دریافت اقامت دائم وجود ندارد و پیش شرط خاصی مد نظر اداره مهاجرت نمی باشد.

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ از سایر ایالت های استرالیا

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۴۸۹ از سایر ایالت های استرالیا

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
چرا ویزای ۱۹۰ با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council می باشند.  شما می توانید با امضای قرارداد وارد بسته های ترکیبی شده و از خدمات مشاوره ای ویزاپیک و به طور همزمان از خدمات آموزش زبان موسسات همکار استفاده کنید.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.

جستجوی پیشرفته در ویزاپیک

Search
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type
Positive SSL