دریافت اسپانسرشیپ ایالتی از نیوساث ولز (NSW) استرالیا برای ویزای ۱۹۰

///دریافت اسپانسرشیپ ایالتی از نیوساث ولز (NSW) استرالیا برای ویزای ۱۹۰
دریافت اسپانسرشیپ ایالتی از نیوساث ولز (NSW) استرالیا برای ویزای ۱۹۰

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ از نیوساث ولز (NSW) استرالیا

ایالت ویکتوریا استرالیا

معرفی کوتاه

ایالت نیوساث ولز یکی از پرطرف دار ترین ایالت ها برای مهاجرین می باشد. در سال ۲۰۱۶-۲۰۱۵ حدود ۴۰۰۰ نفر توانستند از طریق ۵ امتیاز کمکی اسپانسرشیپ ایالتی نیوساث ولز (NSW) برای ویزای ۱۹۰ اقدام کنند و به استرالیا مهاجرت کنند. برای سال ۲۰۱۷-۲۰۱۶ نیز این ایالت تعداد مشابه اسپانسرشیپ صادر می کند. خوشبختانه لیست ۲۰۱۷ نسبت یه لیست ۲۰۱۶ تغییر خاصی نداشته است. الزامات ویزای ۱۹۰ ایالتی نیوساث ولز (New South Wales) مشابه الزامات اداره مهاجرت استرالیا می باشد که در زیر به شرح آن خواهیم پرداخت.

بعد از دریافت اسپانسرشیپ ایالتی NSW  پنج امتیاز کمکی به امتیاز متقاضی اضافه می شود. در ازای این ۵ امتیاز متقاضی متعهد می شود که ۲ سال اول زندگی خود را در ایالت NSW باشد. ویزای ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشد.

دقت داشته باشید که لیست رشته ها و شرایط ایالت ها در استرالیا به طور مرتب بسته به نیاز هر ایالت تغییر می کند و این تغییرات بدون اعلام قبلی انجام می شود لذا ممکن است مطالب این صفحه بروز نباشند. ایالت ها معمولا پرونده هایی که کامل و قوی نباشند براحتی ریجکت می کنند. تنها مرجع قانونی از طرف اداره مهاجرت استرالیا، وکیل MARA می باشد که می تواند با ادارات مهاجرتی مکاتبه و پرونده شما را پیگیری نماید لذا حتما با وکیل MARA خود صحبت کنید و مطمین شوید که پرونده شما بدست ایشان رسیده است.

مراحل اقدام و شرایط دریافت اسپانسر ایالتی ۱۹۰ استرالیا از NSW

امتیاز متقاضی در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا

مطمین باشید که در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا، حداقل ۶۰ امتیاز دارید تا با ۵ امتیاز ایالت، به امتیاز ۶۵ برسید.

فرم امتیاز شماری هوشمند (کمتر از ۳ دقیقه)

سن

سن متقاضی باید بین ۱۸ تا ۴۴ سال کامل باشد.

رشته تحصیلی و شغلی

رشته متقاضی باید در لیست رشته های مورد نیاز ایالت NSW برای ویزای ۱۹۰ باشد. در انتخاب رشته با وکیل رسمی اداره مهاجرت استرالیا در ارتباط  باشید.

زبان انگلیسی

جهت اقدام برای دریافت اسپانسرشیپ ایالتی از ایالت New South Wales آیلتس ۶ و یا نمره معادل آن مورد نیاز می باشد. ممکن است سازمان ارزیابی مدرک نمره بالاتری نیاز داشته باشد.

سابقه کار

حداقل سابقه کاری مورد نظر نمی باشد. در رشته ICT فقط سوابقی مورد قبول است که توسط سازمان ACS مورد موافقت قرار گرفته باشد.

هزینه اسپانسرشیپ

هزینه بررسی پرونده برای صدور یا رد اسپانسرشیپ نیوساث ولز ۳۰۰ دلار می باشد. اگر در استرالیا هستید این هزینه ۳۳۰ دلار است.

در صورتی که تقاضای اسپانسرشیپ رد شود هیچ هزینه ای عودت داده نخواهد شد.

مدت زمان لازم برای دریافت اسپانسر شیپ ویزای ۱۹۰ نیوساث ولز

مدت زمان لازم برای صدور اسپانسرشیپ ۱۲ هفته می باشد که با توجه به تقاضای بسیار زیادی که اداره مهاجرت نیوساث ولز با آن رو به رو است این زمان ممکن است طولانی تر هم باشد. البته این مدت زمان بعد از دعوت نامه شما برای اقدام است.

معیار ارزیابی پرونده و الویت ایالت

پروسه انتخاب پرونده و نوبت دهی در ایالت NSW بسیار رقابتی است. به طور کلی معیار ارزیابی و الویت پرونده ها بر مبنای رشته شغلی، امتیازات ویزای مهارتی، زبان انگلیسی و سابقه کار می باشد. در صورتی که شرایط دو متقاضی با هم برابر باشد در این حالت معیار الویت دهی زمان اقدام برای دریافت اسپانسرشیپ می باشد. یعنی افرادی که زودتر پرونده را ثبت کرده اند، در شرایط برابر، پرونده شان زودتر بررسی می شود.

بعد از دریافت دعوت نامه از ایالت جهت اسپانسرشیپ

۱۴ روز زمان برای متقاضی در نظر گرفته می شود تا پرونده خود را به ایالت بفرستد. در غیر این صورت دعوت نامه ایالتی باطل می شود.

بعد از دریافت اسپانسرشیپ نیوساث ولز

۶۰ روز زمان دارید تا پرونده را برای اداره مهاجرت استرالیا بفرستید.

بعد از دریافت ویزا

بعد از دریافت ویزا در مهلتی مقرر به استرالیا سفر می کنید. دو سال اول را در ایالت NSW سپری می کنید و بعد از آن با دریافت نامه Letter of release می توانید در هر ایالتی که خواستید زندگی کنید. اگر زود تر از دو سال قصد تغییر مکان داشتید حتما با دفتر ما در استرالیا در تماس باشید.

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ از سایر ایالت های استرالیا

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۴۸۹ از سایر ایالت های استرالیا

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
چرا ویزای ۱۹۰ با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.