دریافت اسپانسر ایالتی ویزای ۴۸۹ در تاسمانیا

///دریافت اسپانسر ایالتی ویزای ۴۸۹ در تاسمانیا
دریافت اسپانسر ایالتی ویزای ۴۸۹ در تاسمانیا

دریافت اسپانسر ایالتی برای ویزای ۴۸۹ ایالت تاسمانیا

ایالت ویکتوریا استرالیا

معرفی کوتاه

ویزای ۴۸۹ استرالیا یک ویزای موقت ۴ ساله است که به شما اجازه می دهد تا در ایالت زندگی کنید، کار کنید و تحصیل کنید. اسپانسر ایالتی تاسمانیا برای ویزای ۴۸۹ ام شما ۱۰ امتیاز کمکی می دهد تا بتوانید به امتیازات خود در اخذ ویزای استرالیا اضافه کند. بعد ۲ سال زندگی که یک سال آن باید به همراه کار کردن باشد، می توانید برای ویزای اقامت دائم استرالیا اقدام کنید. اگر فامیلی در ایالت تاسمانیا دارید می توانید به راحتی از ۱۰ امتیاز کمکی ایالت برای اسپانسرشیپ فامیلی از طریق ایشان استفاده کنید و احتیاجی به اسپانسر مناطق کم جمعیت ندارید. این شخص باید حتما مقیم و یا شهروند استرالیا باشد و دست کم ۱ سال گذشته را در تاسمانیا زندگی کرده باشد.

مزیت اقدام از طریق اسپانسرشیپ این است که رشته ها سقف تعداد ندارند و به محض شروع پرونده می توانید برای دریافت اسپانسر از ایالت اقدام کنید و با دریافت اسپانسر دعوت نامه ارسال می شود.

دقت داشته باشید که لیست رشته ها و شرایط ایالت ها در استرالیا به طور مرتب بسته به نیاز هر ایالت تغییر می کند و این تغییرات بدون اعلام قبلی انجام می شود لذا ممکن است مطالب این صفحه بروز نباشند. ایالت ها معمولا پرونده هایی که کامل و قوی نباشند براحتی ریجکت می کنند. تنها مرجع قانونی از طرف اداره مهاجرت استرالیا، وکیل MARA می باشد که می تواند با ادارات مهاجرتی مکاتبه و پرونده شما را پیگیری نماید لذا حتما با وکیل MARA خود صحبت کنید و مطمین شوید که پرونده شما بدست ایشان رسیده است.

وضعیت متقاضی دریافت اسپانسر ایالتی تاسمانیا

در این حالت برای دریافت اسپانسرشیپ ایالتی تاسمانیا باید حداقل مدرک Certificate 3 از تاسمانیا را داشته باشید. طول دوره متقاضی باید حداقل یک سال بوده باشد و دوره باید حتما در خود تاسمانیا بوده باشد. باید در حال حاضر در تاسمانیا حضور داشته باشید و حداقل یک سال همزمان با تحصیل در آنجا زندگی کرده باشید. رشته باید در لیست رشته های ثبت شده (CRI Cos) استرالیا باشد. تمامی رشته های مورد نیاز استرالیا در لیست مشاغل ۲۰۱۷ مورد قبول است. حداقل آیلتس ۶ مورد نیاز است.

برای دریافت اسپانسر ایالتی تاسمانیا در این حالت متقاضی باید درخواست شغلی از کارفرما داشته باشد که حداقل یک سال بیزینس خود را در تاسمانیا راه اندازی کرده باشد. این که درخواست شغلی در رشته مرتبط باشد یا نباشد اهمیت ندارد. رشته مورد نظر باید جزء رشته هایی باشد که در تاسمانیا برای آن کمبود نیرو وجود دارد. البته کارفرمایی که درخواست شغلی را تائید می کند، باید به صورت قانونی ثابت کند که کار مورد نظر را به طریق نیروهای داخل ایالت ارائه کرده و کسی توانایی انجام آن را نداشته است. (برای  Skill Level 4 و پایین تر) برای انجام این کار مراحل قانونی و پیچیده ای لازم است که می توانید با وکیل رسمی مهاجرت به استرالیا این پروسه را انجام دهید. لیست رشته های عمومی استرالیا مورد قبول است. برای مثال شما باید اثبات کنید که چرا تاسمانیا برای شما انتخاب مناسبی است. حداقل آیلتس ۶ در این حالت مورد نیاز است.

  • درخواست شغلی ندارید

رشته متقاضی دراین حالت برای دریافت اسپانسرشیپ ایالتی تاسمانیا باید در لیست TSOL باشد. شما و یا یکی از اعضای خانواده شما  در۱۲ ماه گذشته در تاسمانیا زندگی نکرده باشید. زبان آیلتس ۷ و یا معادل را داشته باشید. باید روی بازار شغلی تاسمانیا تحقیق کنید و ثابت کنید که شرایط شما برای تاسمانیا مناسب است. برای انجام این موضوع حتما با وکیل مهاجرت در ارتباط باشید چرا که ایالت به راحتی پرونده هایی که قوی نباشند را ریجکت می کند. همچنین باید بتوانید اثبات کنید که توانایی مالی هزینه های اولیه زندگی را در تاسمانیا را دارید. ممکن است با ایجاد یک پرونده قوی امکان دریافت اسپانسر ویزای ۱۹۰ هم وجود داشته باشد.

  • درخواست شغلی دارید

شما یا خانوادتان نباید در ۱۲ ماه گذشته در ایالت زندگی کرده باشید. کارفرمای شما باید حداقل از قبل یک سال در ایالت بیزینس خود را داشته باشد. باید مراحل قانونی ثابت شود که چرا شما شرایط دریافت شغل را دارید. رشته شما می تواند در لیست مشاغل عمومی مورد نیاز استرالیا باشد.

مراحل اقدام و شرایط دریافت اسپانسر ایالتی ویزای ۴۸۹ استرالیا

امتیاز متقاضی در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا

مطمین باشید که در سیستم امتیاز شماری ویزای مهارتی استرالیا، حداقل ۶۰ امتیاز دارید تا با ۵ امتیاز ایالت به ۶۵ برسید. اگر درخواست شغلی دارید با داشتن ۵۵ امتیاز می توانید اقدام کنید.

فرم امتیاز شماری هوشمند (کمتر از ۳ دقیقه)
سن

سن متقاضی باید بین ۱۸ تا ۴۵ سال باشد.

زبان انگلیسی

برای اخذ اسپانسر ایالتی تاسمانیا در ویزای ۴۸۹ حداقل زبان مورد نیاز آیلتس ۶ و یا نمره معادل آن می باشد. البته برای متقاضی خارج از استرالیا که درخواست شغلی ندارد آیلتس ۷ مورد نیاز است.

سابقه کار

برای ارائه سابقه کار مدارک قانونی لازم را به همراه رزومه به مدرک خود پیوست کنید. بسته به اینکه شرایط مکانی و پرونده شما چگونه است، سابقه کار مرتبط از شما درخواست می شود که جزئیات آن را می توانید در قسمت بالا بخوانید. برای افرادی که خارج از استرالیا هستند، اگر از آنها نامه کارفرما خواسته نشد، باید بتوانند ثابت کنند که چرا و چگونه می توانند در رشته خودشان در تاسمانیا کار پیدا کنند.

هزینه اسپانسرشیپ

برای اخذ اسپانسر ایالتی تاسمانیا متقاضی هزینه پرداخت نمی کند. البته در مراحل بعدی وقتی پرونده برای اداره مهاجرت فرستاده شد هزینه های آن مرحله به قوت خود باقی است.

توانایی مالی

اگر در حال حاضر در تاسمانیا زندگی نمی کنید، باید فرم مربوط به توانایی مالی را پر کنید و امضا کنید و برای ایالت بفرستید. البته در پر کردن فرم از مرجع سومی تائید بگیرید. از شما درخواست مدارک دال بر توانایی مالی شما نخواهد شد اما باید آماده باشید که اگر نیاز بود مدارک را ارائه دهید.

مدت لازم برای دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۴۸۹ استرالیا

به طور کلی زمان لازم برای بررسی پرونده توسط ایالت تاسمانیا ۸ هفته می باشد، البته ممکن است این زمان کمی بیشتر از حد معمول باشد.

بعد از دریافت اسپانسرشیپ

از زمان دریافت اسپانسر ایالتی تاسمانیا به شما ۶۰ روز مهالت داده می شود تا پرونده خود را برای اداره مهاجرت استرالیا بفرستید. در این مرحله پلیس چک، ازمایش های لازم پزشکی، آیلتس همسر و ارسال سایر فرم های مربوطه الزامی می باشد. دقت داشته باشید که هنوز پرونده شما در این مرحله به دست آمینسر اصلی تصمیم گیرنده نرسیده است و احتمال ریجکت شدن شما وجود دارد.

بعد از دریافت ویزا

بعد از دریافت ویزای ۴۸۹ استرالیا می توانید به تاسمانیا مهاجرت کنید، باید ۲ سال اول را در ایالت بمانید و یک سال آن را کار کنید. بعد از اتمام این مدت می توانید از طریق ویزای ۸۸۷ برای اقامت دائم اقدام کنید. جهت دریافت آخرین اطلاعات مربوط به ایالت می توانید به محض ورود به استرالیا (و یا قبل از ورود از طریق دفتر تهران) با همکاران ما در دفاتر استرالیا تماس بگیرید و قرار ملاقات تعیین کنید. اطلاعات مفید برای شروع زندگی در کشور جدید می تواند بسیار سودمند باشد.

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۱۹۰ از سایر ایالت های استرالیا

دریافت اسپانسرشیپ ایالتی ۴۸۹ از سایر ایالت های استرالیا

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی

درخواست مشاوره رایگان


جهت ارزیابی دقیق شرایط خود، فرم ارزیابی را پر کنید و منتظر پاسخ وکیل رسمی MARA باشید.

قوانین مهاجرت استرالیا همواره در حال تغییرات جزیی و کلی هستند، و تنها مرجع رسمی از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای انجام امور قانونی وکلای رسمی اداره مهاجرت MARA هستند. اگر بدنبال وکیل هستید، پرونده خود را به وکیل رسمی بسپارید تا از هر لحاظ از صحت انجام کار اطمینان داشته باشید. وکیل رسمی باید در اداره مهجرت استرالیا رجیستر شده باشد.

فرم هوشمند ارزیابی ویزای مهارتی
چرا ویزای ۴۸۹ با ویزاپیک
تماس با ما

سوالات متداول

دوره طرح طلایی از پایه تا آزمون توسط کدام موسسه طراحی شده است؟

دوره طرح طلایی توسط دپارتمان زبان ویزاپیک در استرالیا طراحی شده است. طراحان این دوره مدرسین رسمی در استرالیا و مورد تایید British Council  و Pearson می باشند.

من سطح کافی برای اقدام از طریق ویزای تحصیلی یا اقامت ندارم، آیا می توانم اقدام کنم؟

با توجه به اینکه برای ویزای دانشجویی و اقامتی احتیاج به نمره زبان دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از بسته های ترکیبی زبان و مهاجرت می باشد. افراد زیادی از این برنامه نتیجه ی مثبت گرفته اند و توانسته اند با یک برنامه عملی و واقع بینانه نتیجه مثبتی بدست آورند. اطلاعات بیشتر درباره بسته های ترکیبی مهاجرت و زبان

فرزند من ۲۹ سال دارد، آیا می توانم ایشان را در پرونده خود قرار دهم و برای ایشان هم ویزای اقامت دائم دریافت کنم؟

فرزند بالای ۱۸ سال مستقل محسوب می شود، اگر فرزند شما بلافاصله بعد از مدرسه به دانشگاه رفته است و شغل ندارد و قصد ازدواج نکرده است می تواند به عنوان فرزند وابسته به شما محسوب شود و برای او نیز اقامت دائم دریافت کنید.

آیا می توانم با ویزای مهارتی به استرالیا بیایم و بعد برای فرزندان خودم که سن زیر ۱۸ سال دارند ویزا دریافت کنم؟َ

بلی، اگر ابتدا برای خودتان ویزا گرفته اید می توانید در مرحله بعدی برای فرزندان زیر ۱۸ سال هم ویزا بگیرید. البته باید هنگام دریافت ویزای خودتان به اداره ی مهاجرت استرالیا اعلام کرده باشید که فرزند داشته اید.

من اقامت دائم استرالیا را دارم، آیا فرزند من که قرار است ۶ ماه دیگر متولد شود، شهروند استرالیا خواهد بود؟

اگر تولد فرزند در خاک استرالیا باشد ایشان شهروند خواهند بود و اگر تولد فرزند خارج از خاک استرالیا باشد فرزند شما اقامت دائم خواهد بود و باید برای شهروندی بعدا اقدام کنید.

آیا ویزای ۱۸۹و۱۹۰ بهتر است یا ۴۸۹؟

ویزاهای ۱۸۹ و ۱۹۰ اقامت دائم استرالیا می باشند. ویزای ۴۸۹ اقامت ۴ ساله است که ۲ سال اول آن باید در منطقه ای باشید که از آن اسپانسر دریافت کرده اید. ۱ سال از ۲ سال اول را باید کار کنید و tax پرداخت کنید.

آیا تمامی تست های زبان که در اداره مهاجرت استرالیا پذیرفته می شود در سازمان مهندسین استرالیا هم پذیرفته می شود؟

خیر، اداره مهندسین استرالیا فقط تست های آیلتس (جنرال یا آکادمیک)، ویا تافل (BT) را می پذیرد.

آیا ویزای ۱۸۹ بهتر است یا ۱۹۰؟

ویزای ۱۸۹ ویزای مستقل استرالیاست که با ورود به استرالیا می توانید در هر ایالتی که تمایل داشتید سکونت کنید. اگر با ویزای ۱۹۰ وارد استرالیا شدید باید ۲ سال اول را در ایالتی باشید که از آن اسپانسرشیپ دریافت کرده اید. هر دو ویزا اقامت دائم استرالیا می باشند.